Kom tæt på Superliga-stjerne i ny dokumentar: Se Falk Forfra på discovery+

19 februar 2024

I en ny dokumentar på discovery+ om Superliga-profilen Rasmus Falk kan du blandt andet komme tæt på relationen til Ståle Solbakken, OB-tiden, missede udlandsophold og en skelsættende samtale med Jacob Neestrup.

Rasmus Falk er en af 3F Superilgaens bedste spillere, og har været en stor profil for F.C. København.

I den nye dokumentar på discovery+, Falk Forfra, kan du komme helt tæt på FCK-stjernen.

Udover hovedpersonen selv, fortælles Rasmus Falks historie af kendte Superliga-skikkelser som Ståle Solbakken, William Kvist, Troels Bech, Jacob Neestrup samt Rasmus Falks egen far, Erik.

I dokumentaren fortæller Ståle Solbakken blandt andet om afviste tilbud fra Premier League og La Liga, mens Falks nuværende cheftræner, Jacob Neestrup, ville gøre Falk til rotationsspiller i begyndelsen af denne sæson.

- Min egen selvforståelse har været, at jeg har været ekstrem vigtig for det her sted. Det kunne være, at jeg skulle være vigtig på en anden måde fremover. Men den måde jeg gerne ville være vigtig på, det var ved at være inde på banen, og ikke at være rotationsspiller, siger Rasmus Falk i dokumentaren.

- Jeg ville så gerne bevise overfor mig selv, at det ikke var fordi, jeg var ved at blive gammel eller ligegyldig, eller fordi, jeg var blevet en dårligere fodboldspiller. Jeg havde det rigtig, rigtig svært ved tanken. Det skal fandme ikke slutte sådan her. Hvis jeg møder ind igen, så er jeg den bedste, fortæller Rasmus Falk om samtalen med Jacob Neestrup.

Rasmus Falk har døjet meget med skader i sin karriere, og vi kommer også tæt på historien om at spille med en indsprøjtning i foden under en vigtig Europa League-kamp mod Ajax.

Se Falk Forfra på discovery+ her: https://www.discoveryplus.com/dk/show/falk-forfra

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef