discovery+ Highlights – Februar

29 januar 2024

I februar er der både helt nye programmer og sæsonpremierer at se frem til. Glæd dig bl.a. til 'Jeopardy!'s genkomst med Mads Steffensen ved roret, en helt ny sæson 'Over Atlanten' og 'Lufthavnens beredskab' samt sæson nr. 30 af 'Politijagt'!

Vi har samlet de største nyheder fra discovery+ herunder, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad du skal streame den kommende måned.

Ændringer kan forekomme.

Premiere: Jeopardy!

Torsdag d. 1. februar på discovery+

Find pressemateriale her

En perlerække af kloge, sjove og underholdende danskere kæmper om at stille de rigtige spørgsmål, når hele Danmarks Mads Steffensen har svarene i 'Jeopardy!’. Seerne møder i alt 27 underholdende og meget konkurrencemindede danskere, som bl.a. tæller Tine Gøtzsche, Poul Madsen, Simi Jan, Ibi Støving, Felix Smith, Rikke Hørlykke, Lars Bom, Viktor Lander, Ann Lind Andersen, Gorm Wisweh, Julia Sofia Aastrup og de to tidligere ’Jeopardy!’-værter Søren Kaster og Lasse Rimmer.

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Sæsonpremiere: Over Atlanten (sæson 4)

Torsdag. 1. februar på discovery+

Find pressemateriale her

Der venter en sæson ulig nogen anden, når seks kendte danskere endnu engang tager turen ’Over Atlanten’. En helt ny rute, en storm og seks meget forskellige mennesker sikrer en eventyrlig rejse, som aldrig vil glemmes. Om bord på den helt nye båd er TV-vært Sarah Grünewald, Rosa Kildahl kendt fra bl.a. ’Den store bagedyst’, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolas Strangas.  I de otte programmer kommer vi tæt på de kendte og oplever, hvordan deres personlige mål for turen udfolder sig. Følelserne er ude på tøjet, når først de befinder sig på åbent hav, langt væk fra telefonsignal og familierne derhjemme. 

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Sæsonpremiere: Lufthavnens beredskab (sæson 2)

Tirsdag d. 13. februar på discovery+

Find pressemateriale her

I Københavns Lufthavn arbejder sikkerhedsberedskabets 1100 kvinder og mænd døgnet rundt for at skabe tryghed for de 23 millioner årlige rejsende. Lufthavnen er Nordens travleste, og der er konstant brug for sikkerhedsberedskabets årvågenhed og hurtige udrykning. I en ny sæson af ’Lufthavnens beredskab’ er vi med, når flyet må sikkerhedslande, når ulykken rammer – og når der blot er brug for en hjælpende hånd.

Dansk reportageserie fra 2024.

Sæsonpremiere: Politijagt (sæson 30)

Torsdag d. 7. februar på discovery+

Find pressemateriale her

Vlado og co. er tilbage i den 30. sæson af ’Politijagt’, hvor de tager sig af alt fra sprit- og narkobilister til toilettrængende fartsyndere. I sæsonen rejser Vlado bl.a. til Florida under Daytona Bike Week for at køre på patrulje med sine amerikanske politikollegaer, og i de eksotiske omgivelser skal der også indfanges undslupne køer. Og så skal Vlado på alligatorjagt, før han igen er hjemme i patruljebilen på de sjællandske veje.

Dansk reportageserie fra 2024.

Premiere: On the Roam

Torsdag d. 8. februar på discovery+

Tag med på mission med Jason Momoa, når han rejser på tværs af USA i sin jagt på kunst, eventyr, passion og venskab set gennem det gode håndværks linse.

Amr. dokumentarserie fra 2024.

Premiere: Politihundene - Norge

Onsdag d. 21. februar på discovery+

Ny, norsk dokumentarserie, der følger hundepatruljeenheden i sydvest politikreds. Serien giver seerne et indblik i hverdagen for dem, der arbejder i hundetjenesten, og kommer tæt på betjentene og deres firbenede ledsagere.

Norsk reportageserie fra 2024.

Sæsonpremiere: Elsker, elsker ikke (sæson 4)

Torsdag d. 8. februar på discovery+

Sammen med værten Agneta Sjödin møder vi svenskere, der er blevet forelsket i en fra et andet land. Nu flytter partneren til Sverige for kærlighedens skyld. Kan kærligheden overleve kultursammenstødet?

Svensk realityserie fra 2024.

Sæsonpremiere: Grænsevagterne - Sverige (sæson 4)

Tirsdag d. 6. februar på discovery+

Tusindvis af mennesker krydser Sveriges grænser hver dag. Vi følger toldere, efterforskere, spejdere og hundeførere, der dagligt sikrer Sveriges grænser, havne og lufthavne.

Svensk reportageserie fra 2024.

Premiere: Chasing Flavor

Søndag d. 11. februar på discovery+

Kok og forfatter Carla Hall rejser rundt i verden for at se, hvor retter vi tænker på som typisk amerikanske, faktisk stammer fra. Undervejs erfarer hun, hvordan deres internationale oprindelse og begravede sandheder banede vejen for nutidens køkken.

Amr. dokumentarserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør