Skip to main content

WBD viser rundt i OL-studierne i Paris: Esben Bjerre og Peter Falktoft blandt værterne i WBD House

26 juli 2024

På tærsklen til åbningsceremonien for Paris 2024 har Warner Bros. Discovery Sports Europe offentliggjort de første billeder af Warner Bros. Discovery (WBD) House, hvorfra den direkte dækning af sommerens Olympiske Lege bliver produceret. Programmet I Paris Går Det Godt med Peter Falktoft og Esben Bjerre, der sendes på Max, optages i samme studier centralt i Paris.

Klik venligst HER for et udvalg af billeder af studierne i WBD House (krediter: Getty Images).

Med nogle af verdens mest ikoniske varetegn i baggrunden, herunder Triumfbuen, Eiffeltårnet og Grand Palais, producerer WBD indhold til 11 lande (Danmark, Storbritannien, Sverige, Polen, Italien, Finland, Norge, Spanien, Frankrig, Tyskland, og Holland) og for millioner af seere over hele Europa. 190 medarbejdere vil dagligt være i aktion i WBD House for at skabe den enorme produktion.  

I alt er der fire studier og tre stand-up positioner med i alt 23 kameraer ved WBD House, oven på Hotel Raphael, hvor en af stand-up positionerne vil blive brugt af WBD's førende globale nyhedsnetværk CNN. Studierne vil blive set for første gang af seerne i optakten til Eurosports dækning af fredagens åbningsceremoni. Se mere information i vedhæftede fakta-ark. 

Scott Young, Group SVP Content, Production and Business Operations hos WBD Sports Europe, siger: 

- Vi er glade for nu at kunne afsløre vores specialbyggede studiokompleks i Paris. Dette er kulminationen på en vision, der startede for tre år siden, og det er uden tvivl det mest dristige produktionskoncept, vi nogensinde har påtaget os. Det er et teknisk mesterstykke, der læner sig ind i kompleksiteten ved at levere de Olympiske Lege på flere markeder på flere sprog. Vores on-air teams har nu en ekstraordinær præsentationsbase til at være vært for vores dækning af Paris 2024, siddende over tagene på denne berømte og glamourøse by.  

Søren Klæstrup, sportsdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark, siger: 

- Jeg er stolt af, at de danske seere på Max dagligt kan se Esben Bjerre og Peter Falktoft sende programmet I Paris Går Det Godt fra de fantastiske studier under OL i Paris, og vores seere kan se frem til en unik dækning, der bringer dem tættere på begivenhederne end nogensinde før. 

Som afsløret i april ved milepælen 100 dage til start, vil WBD House være klar til at byde nogle af de højest profilerede konkurrerende atleter og eksperter velkommen til dets studier. 

Max er det eneste sted, hvor man kan se alt fra Olympiske Lege både live og on demand. 

 

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef