Skip to main content

Victor Axelsen: Danmarks mest populære mand hos Bjerre og Falktoft

6 august 2024

Victor Axelsens kærlighedsaffære med OL kulminerede med en guldmedalje – den anden i træk. Og det blev naturligvis markeret i dagens udgave af I Paris Går Det Godt Max. 

Gennem sin karriere har Victor Axelsen både spillet rollen som ham den unge, ham den nye og forhåndsfavoritten, men ved OL i Paris har han for første gang spillet, som ham der kunne tabe. Derfor spørger Peter Falktoft og Esben Bjerre ind til, hvilken rolle, Victor Axelsen befinder sig bedst i.  

- Det er altid nemmere at spille som underdog og vide, at hvis man vinder, er det fuldstændig vanvittigt, svarer Victor Axelsen. 

I programmet forklarer han desuden, hvor meget badminton betyder for ham: 

- Badminton er det eneste sted i mit liv, hvor jeg virkelig føler mig i zonen, udover når jeg leger med mine børn. Når først jeg kommer i den zone, så ved jeg, at jeg kan. Det er jo ikke liv eller død, men det føles sådan, fortæller Victor Axelsen. 

Paraguayansk svømmer forvist fra OL-byen 

Esben Bjerre og Peter Falktoft kommer også rundt om den paraguayanske svømmer Launa Alonso, som også har gjort sig bemærket ved OL i Paris. Ikke for sine præstationer i bassinet, men for sin opførsel i OL-byen. Svømmeren er blevet smidt ud for angiveligt at skabe upassende stemning. Herunder at forstyrre andre atleter ved at iføre sig sit eget personlige tøj i stedet for den officielle paraguyanske OL-uniform, hvilket tilsyneladende udløser de helt store følelser.  

- En uniform er en uniform, og uden den er vi jo som dyr, lyder analysen fra Peter Falktoft, som sammen med makkeren Esben Bjerre sender daglige programmer fra OL Max. 

Du kan se hvert øjeblik af OL i Paris – live og on-demand - Max. 

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef