Tidligere kendte deltagere tager til Brasilien i Ex On The Beach sæson 9

28 februar 2024

Når en ny flok singler drager mod Brasilien for at fest i 9. sæson af Ex On The Beach, bliver det med selskab af nogle erfarne Ex’er.

I 9. sæson af Ex On The Beach får seerne gensyn med Camilla Thoby og Nicklaes Johannes Olsen, der også var med i sæson 4. De to ankommer i løbet af sæson 9 til vante rammer, da netop sæson 4 af Ex On The Beach blev optaget i samme villa i Brasilien i 2019. Derudover var de også med i den 5. sæson, der var All Stars-sæsonen i Danmark.

Udover Camilla og Nicklaes vil seerne også møde tre andre kendte Ex’er. Hvem de er, vil blive offentliggjort tættere på premieren.

Information om dato og medvirkende vil blive offentliggjort løbende.

Om "Ex On The Beach"

Den nye og spændende 9. sæson lover seerne endnu mere drama, romantik og uforudsigelige twists, når en gruppe attraktive singler begiver sig ud på et eksotisk eventyr under langt væk fra Danmark.

Ex On The Beach har etableret sig som et af de mest populære reality-programmer, der kombinerer romantik, intriger og vanvittige vendepunkter. Den kommende sæson vil fortsat overraske og underholde vores dedikerede fans.

Ex On The Beach er et internationalt kendt realityprogram, der bringer en gruppe singler sammen på en eksotisk destination, kun for at konfrontere dem med deres tidligere romantiske partnere ("Ex'er"). Med uventede overraskelser og følelsesladede øjeblikke har programmet vundet millioner af seere verden.

Ex On The Beach er produceret af Metronome Productions. 

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef