The White Lotus: Nye navne bekræftet til tredje sæson

12 januar 2024 - Sidst opdateret 7 februar 2024

 

Optagelserne til sæson 3 af HBO Original-serien The White Lotus begynder i Thailand til februar

Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Tayme Thapthimthong, Carrie Coon, Christian Friedel, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Patrick Schwarzenegger, Aimee Lou Wood og Shalini Peiris slutter sig til rollebesætningen til den tredje sæson af den Emmy®-vindende HBO Original-serie The White Lotus sammen med tidligere annoncerede tilbagevendende rolleindehaver, Natasha Rothwell. Serien fra Mike White begynder produktionen i og omkring Koh Samui, Phuket og Bangkok i februar og følger en gruppe gæster på en ny White Lotus-ejendom.

 

HBO har i den forbindelse indgået samarbejde med Turistmyndigheden i Thailand for at støtte optagelserne og promoveringen af tredje sæson.

Janet Graham Borba, EVP of Production, HBO & Max, udtaler: 

"Vi er glade for at samarbejde med Turistmyndigheden i Thailand for at realisere Mikes kreative vision og vise alt det smukke Thailand har at byde på, når den næste gruppe gæster checker ind på White Lotus." 

Thapanee Kiatphaibool, guvernør for Turistmyndigheden i Thailand (TAT), udtaler: 

"Vi er beærede over at have Thailand med som optagelsessted for den længe ventede kommende sæson af The White Lotus. Vores eksotiske natur, historiske steder og varierede landskaber er de perfekte rammer for at dele vores fascinerende kultur, fantastiske køkken, førsteklasses wellness- og luksustilbud og ikke mindst vores folk og thailandske gæstfrihed. The White Lotus-projektet vil bestemt styrke Thailands status som foretrukken optagelsesdestination og en fane for oplevelsesbaseret turisme, der inspirerer endnu flere besøgende til Thailand."

Den første sæson, der havde premiere i juli 2021 og fandt sted i Hawaii, modtog 20 Emmy®-nomineringer i 13 kategorier og ti sejre. Anden sæson, der havde premiere i december 2022 og fandt sted i Sicilien, fik 23 Emmy®-nomineringer, inklusive en nominering til enestående dramaserie.

Skabt, skrevet og instrueret af Mike White; executive produceret af White, David Bernad og Mark Kamine.

 

Kontakter

Christian Bækholm

PR Manager