The Penguin med Colin Farrell - første teaser offentliggøres i dag

22 marts 2024

 

Den nye serie fra Warner Bros. Television og DC Studios, baseret på karakteren fra The Batman, kommer til Max til efteråret.

SE DEN NYE TEASER HER

I dag frigives den første teaser til The Penguin, en ny serie fra Warner Bros. Television og DC Studios, som får premiere på Max i løbet af efteråret 2024.

Hovedrollen i The Penguin spilles af Colin Farrell. Serien består af otte episoder og er fortsættelsen af den episke krimisaga, som filmskaberen Matt Reeves introducerede med blockbuster-succesen The Batman i 2022. Den nye dramaserie følger Farrells karakter fra filmen, Oz Cobb, også kendt som The Penguin.

Udover Farrell medvirker Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown og Michael Zegen.

Serien er executive produceret af Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, som også har skrevet manuskriptet og fungerer som showrunner, Craig Zobel, som instruerer de første tre episoder samt Bill Carraro. The Penguin er baseret på karakterer skabt til DC af Bob Kane og Bill Finger. Serien er produceret af Matt Reeves' 6th & Idaho Productions og Dylan Clark Productions i samarbejde med Warner Bros. Television. Daniel Pipski er også executive producer.

Pressebilleder kan downloades HER  (brugernavn: "press", adgangskode: "press2024").

Kontakter

Christian Bækholm

PR Manager