Sofie Linde bliver Jaget Vildt på Max

22 marts 2024

Når Warner Bros. Discoverys udvidede streamingtjeneste Max bliver lanceret d. 21. Maj, er det samtidig med premiere på to velkendte danske programmer. Første afsnit af både sæson 5 af Jaget Vildt og sæson 9 af Ex On The Beach vil være at finde på Max fra start.

Når Warner Bros. Discovery for femte gang bringer seersuccesen Jaget Vildt på Kanal 5, bliver det med et cast med vidt forskellige karakterer, der spænder bredt. I femte sæson af Jaget Vildt skal vi se TV-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger, der har kendt hinanden fra tidlig ungdom. Vi har ægteparret i form af komiker Heino Hansen og hustru Cecilia Hansen. Og så har vi de flamboyante samarbejdspartnere, liebhavermægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson, der er garanter for skøre ideer og ophedede diskussioner. Endelig finder vi skuespiller-vennerne Johannes Lassen og Andreas Jessen, der til sammen flere hovedroller i store succeser bag sig.

Som altid er de otte kendte danskere opdelt i par. I hælene har de i 10 dage et hold garvede efterforskere, der alle har en fortid hos politiet eller efterforskningstjenester. Det er op til efterforskerne at opspore de kendte flygtninge, der tager alternative metoder i brug for at holde sig skjult og gå under jorden for at nå frem til målstregen ti døgn senere. Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor deres endelige flugtdestination befinder sig.

Jaget Vildt er produceret til Warner Bros. Discovery Danmark af Metronome Productions.

 

Ex On The Beach vender tilbage med endnu et kendt ansigt

Nå den nye dugfriske flok singler drager mod Brasilien, kan du følge med på Max fra 21 maj.

I 9. sæson af Ex On The Beach får seerne gensyn med Emilia Kristina Bengtsson, der er kendt fra 7. sæson af Ex On The Beach. Med på den brasilianske strand har hun også Camilla Thoby og Nicklaes Johannes Olsen, der var med i sæson 4 samt sæson 5, der var All Stars-sæsonen. De tre ankommer i løbet af sæson 9 til villaen, hvor de skal feste med en samling af både kendte og nye Ex’er. Flere medvirkende vil blive offentliggjort løbende.

Ex On The Beach er produceret til Warner Bros. Discovery Danmark af Metronome Productions.

 

Om Max

Max samler HBO Max's film, serier og dokumentarer, Discoverys underholdning fra det virkelige liv og de største internationale sportsbegivenheder fra Eurosports premium abonnementstjeneste. Max tilbyder for første gang en komplet seeroplevelse for hele husstanden med førende tv-programmer, ikoniske film, store sportsbegivenheder og flagskibs-tv-kanaler i udvalgte lande – alt sammen for første gang samlet på én streamingtjeneste.

Abonnenter vil kunne nyde en bred vifte af kvalitetsunderholdning med film fra Warner Bros. som Barbie, Aquaman and The Last Kingdom og Wonka. HBO Originals som The Last of Us, House of the Dragon, The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Regime, The Sympathizer, The Jinx S2 og den kommende nye komedie The Franchise.

En ny vifte af Max Originals baseret på populære Warner Bros.-titler vil komme som Max Originals herunder The Penguin, Dune: The Prophecy og Welcome to Derry (Stephen King's IT). Film fra WB's omfattende bagkatalog, herunder Harry Potter-franchisen, Paddington, The Matrix, The Dark Knight, Joker og Ringenes Herre, samt fanfavoritter som 90 Day Fiancé, Gold Rush og Fixer Upper fra Discovery vil også være tilgængelige.

Sportsfans der vælger et Sport abonnement vil få adgang til omfattende dækning af store internationale og europæiske sportsgrene, herunder tennis Grand Slams, Australian Open, Roland-Garros og US Open, cykelsportens tre Grand Tours inklusive Giro d'Italia, La Vuelta a España, og Tour de France samt Tour de France Femmes og Le Mans. Rettigheder varierer fra land til land.

Et udvalg af live lineære hovedkanaler vil også være tilgængelige på Max. I Danmark giver Max adgang til at se Kanal 5, Kanal 4, 6’eren og Canal 9 samt Eurosport.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef