Se Champions Battle med Holger Rune og Caroline Wozniacki eksklusivt på Max

6 maj 2024

Når de største danske tennisstjerner Caroline Wozniacki og Holger Rune besøger Herning i juni, har alle de danske tennisfans, der endnu ikke har sikret sig en billet til kampen mulighed for at følge med live på Max og Kanal 5.

Når de to danske verdensstjerner Caroline Wozniacki og Holger Rune stiller op mod stjerneparret Elina Svitolina og Gaël Monfils, er det første gang at man kan opleve Caroline og Holger spille mixeddouble sammen på dansk jord. Det sker tirsdag d. 11. juni i Jyske Bank Boxen i Herning. Danske tennisfans vil kunne se Champions Battle live på eksklusivt på Max.

- Vi er super glade for at vise Champions Battle 2024 i Jyske Bank Boxen. Tennis er allerede en stor del af vores platform og at få lov til at vise de to største danske tennisstjerner helt tæt på, er en unik mulighed, som vi ikke kunne takke nej til. At de samtidig skal møde den ukrainske storspiller Elina Svitolina og tennissportens mest underholdende spiller, franske Gaël Monfils gør bare det hele endnu bedre. At French Open ligger lige op til eventen og OL lige bagefter, kunne ikke være en bedre timing, siger Søren Klæstrup, Head of Sports, Warner Bros. Discovery Danmark.

Arrangøren af Champions Battle, f Sports Group, er også begejstrede for at tennisbraget bliver livestreamet på Max. Founder, Mads H. Frederiksen siger:

- Det er fantastisk at Max viser vores eksklusive tenniskamp og vi er naturligvis ekstremt glade for at have dem med som officiel TV-partner. Vi har tidligere haft et samarbejde med dem og at de har lyst til at være med igen er stort. At have fire så store tennisstjerner samlet på dansk jord på samme tid er helt unikt, og vi så straks et perfekt match mellem Max og eventen. Det skal nok blive en aften hvor seerne garanteres verdensklasse tennis og bliver underholdt fra start til slut.

Champions Battle 2024 - Program
(Tiderne kan variere)

Kl. 18.30 Caroline Wozniacki vs. Elina Svitolina
Kl. 20.15 Holger Rune vs. Gaël Monfils
Kl. 22.15 Caroline Wozniacki & Holger Rune vs. Elina Svitolina & Gaël Monfils
Kl. 23.15 Slut

Singlekampene spilles bedst af tre sæt, men med tiebreak i afgørende. Mixdoublen afgøres i ét sæt.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef