Skip to main content

Punktum med Rindom: I Marseille gik det også godt

12 august 2024

Små tre ugers intens dækning af OL er ved at være overstået for Peter Falktoft og Esben Bjerre – men der er stadig tid til en spændende gæst tagterrassen i Paris, når Anne-Marie Rindom besøger I Paris Går Det Godt. 

Sølvmedaljevinderen i sejlsportsklassen Ilca 6 har taget turen fra Marseille, hvor sejlkonkurrencerne blev afviklet. Hun fortæller både om OL-livet væk fra selve Paris og om en bytur, der stak fuldstændig afefter konkurrencerne var slut, vel at mærke. 

Anne-Marie Rindom deler også sin oplevelse af det forventningspres, det skaber, når man pludselig bliver udråbt som en af Danmarkssikremedaljerikke mindst i lyset af, at hun op til OL blev ramt af en skade, og ikke kunne sidde i en båd blot tre måneder før legene begyndte. 

Endelig sætter hun ord den splittede følelse, sølvmedaljen har givet hende. den ene side er hun stolt af præstationen – men den anden side lurer en lille skuffelse: 

- Jeg føler jeg har underpræsteret en lille smule - og at hollænderen, som vandt guld, har overpræsteret. Så den følelse, jeg sidder med er, at jeg godt gad have været med i guldmedaljekampen helt til det sidste – og det var jeg ikke, siger OL-medaljevinderen. 

Du kan se programmetog gense alle de største øjeblikke af OL i Paris - Max.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef