Skip to main content

Publikumssuccesen "Grænseløst Forelsket" vender tilbage til Kanal 5 og Max

24 september 2024

Den populære serie "Grænseløst Forelsket" vender tilbage til Kanal 5 og Max med en tredje sæson. I denne nye sæson følger vi både velkendte og nye par, der kæmper for deres kærlighed tværs af kontinenter og kulturer.

I sæson 3 møder vi en række par, hvoraf nogle er kendte ansigter fra de foregående sæsoner, mens andre er helt nye. Alle har de det til fælles, at de er dybt forelskede – og er adskilt af både grænser og kulturer. Men spørgsmålet er, om deres kærlighed kan overleve, når den udsættes for hverdagens realiteter og udfordringer?

Poul Erik og filipinske Regila, som vi lærte at kende i de første to sæsoner, vender tilbage i sæson 3 af Grænseløst Forelsket. Ligeledes er der gensyn med Tony og thailandske Saiyan, som står midt i en livsforandrende tid. Deres kærlighed bliver sat prøve, men de er klar til at kæmpe for hinanden. 

- Vi er utroligt glade for at kunne bringe 'Grænseløst Forelsket' tilbage til vores seere. I de to foregående sæsoner har de modige medvirkende givet os et virkelig fint og ægte indblik i deres forhold og jeg glæder mig til endnu en sæson, hvor vi kan se, hvordan parrenes kærlighed udvikler sig, siger Programdirektør, Kristian Rosasco.

Samtidig kan vi meddele, at der netop nu castes til sæson 3 af "Grænseløst Forelsket". Er du i et forhold tværs af grænser, og har du lyst til at dele din kærlighedshistorie med resten af Danmark, har du nu chancen. "Grænseløst Forelsket" sæson 3 lover at byde masser af kærlighed, store følelser og hjertevarmende øjeblikke.

Grænseløst Forelsket bliver sendt Kanal 5 og Max i 2025.

Programmet er produceret af BBC Studios Nordic Production.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef