Max udgiver koncertfilm fra udsolgt Suspekt-koncert i Parken

2 maj 2024

Suspekt filmede sidste år den største største hip hop-koncert med en dansk artist i Parken. “Suspekt - Det kan godt blive vildere!” kan ses på Max 31. maj.

Den 15. september 2023 blev Danmarks største hiphop-koncert nogensinde afholdt på Danmarks nationale stadion, Parken. En uforglemmelig aften med over 46.000 festklare og dedikerede publikummer. Nu får du muligheden for enten at genopleve eller opleve den spektakulære begivenhed, når “Suspekt - Det kan godt blive vildere!” lander på Max.

- Vi er stolte over at kunne tage vores største koncertoplevelse ind i dagligstuerne hos folk. Filmen er absolut blevet lige så fantastisk og storladen som selve koncerten i Parken var, så vi syntes at vi rammer oplevelsen lige i øjet. Samtidig kan vi prale lidt af at have produceret den største koncertfilm til dato i Danmark. Den fortjener sgu da også at komme på en af de allerstørste streamingtjenester, siger Suspekt om projektet.

Suspekts koncertfilm er instrueret af Martin Skovbjerg og skabt med ambitionen om at fange øjeblikket og stemningen fra den historiske aften. Filmen genskaber derfor den intense atmosfære og energi, som prægede koncerten fra start til slut.

- Efter at have oplevet over 100 suspekt koncerter gennem tiderne ville jeg genskabe den magi, som jeg så mange gange har oplevet mellem Suspekt og deres publikum. Koncertfilmen er et indblik i dette magiske univers, som begge parter skaber sammen. Filmen er ikke kun en koncertfilm men også en “tribute” til live-musikken som for evigt vil være et helt magisk univers, siger instruktør Martin Skovbjerg.

Suspekts koncertfilm er derfor ikke bare en visuel oplevelse; det er en rejse gennem musikkens magi og fællesskabets styrke. Det er et minde om, at når Suspekt er på scenen, kan det altid blive lidt vildere.

- Med “Suspekt - Det kan godt blive vildere” får vores brugere mulighed for at se eller gense en uforglemmelig aften, fanget i øjeblikket fra Danmarks største hiphop-koncert nogensinde. Vi er meget stolte af at kunne præsentere den utroligt velproducerede koncertfilm og begivenhed for danskerne via Max, siger Kristian Rosasco, Content Director, Warner Bros. Discovery Danmark.

Suspekt - Det kan godt blive vildere:

Executive producer: Wiebke AverbeckProducer: Anna Libak Pedersen
Visuel konceptualisering: Balthazar Hertel
Sound design: Frank Grønbæk
Post production: Greathouse Film
Colorist: Rasmus Rørbæk
Fotografer: Balthazar Hertel, Rasmus Rørbæk, Adam Jandrup, Jacob Møller, Rene Johansen, Simon Weyhe, Sebastian Bjerregård, Martin La Cour, Cecilie Elmholt Skou, Andreas Furbo Jørgensen, Mathias Warnich, Mike De Voss, Kasper Bundvad, Andreas Sjølund Pedersen, Iben Hedemann
En koncertfilm af: Martin Skovbjerg

Filmen er produceret af Suspekt, Universal Music og United Stage.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef