Mads Steffensen bliver vært på Jeopardy! på Kanal 5 og Discovery+

23 november 2023

Når det legendariske tv-quizshow Jeopardy! gør comeback på de danske skærme, bliver det med Mads Steffensen som vært. Warner Bros. Discovery sender programmet på Kanal 5 og discovery+ næste år.

Mads Steffensen, der netop har afsluttet det stort anlagte quizshow "Alle Mod Alle” på Kanal 5, er Danmarks næste vært på det legendariske program Jeopardy!, når Warner Bros. Discovery sender det velkendte format i 2024.

- Jeg så selv Jeopardy!, dengang det startede i Danmark for en hulens masse år siden. Det er en legendarisk quiz for mig, og vi kalder det faktisk verdens bedste quiz i programmet. Det synes jeg er en passende beskrivelse - det viser historien. Det er en quiz, der har sejret i hele verden. Det er underholdende, det er svært, der drypper masser af viden gennem skærmen, og alle kan gætte med, og så er jeg dybt imponeret over vores dygtige gæster. Jeopardy! er tilbage, og det er en kæmpe ære for mig at være med til at programmet nu kommer tilbage til Danmark, siger Mads Steffensen.

Programdirektør Kristian Rosasco fra Warner Bros. Discovery Danmark udtrykker sin begejstring over at have Mads Steffensen tilbage på en stor titel hos Warner Bros. Discovery efter hans succesfulde værtskab på "Alle Mod Alle”: 

- Vi er utroligt glade for at have Mads Steffensen som vært på Jeopardy! Mads er indbegrebet af god stemning, troværdighed og overskud, og han har en høj stjerne hos vores seere. Vi ser meget frem til, at han indtager pladsen bag pulten og giver svarene i dette ikoniske quizshow.

Jeopardy! har en lang historie med at teste deltagernes paratviden i kategorier som historie, videnskab, litteratur, popkultur og meget mere. Programmet, der er kendt for sin kombination af humor, leg og paratviden, vil blive sendt på Kanal 5 og discovery+, og seerne kan forvente en spændende konkurrence mellem velkendte ansigter, der kaster sig ud i underholdende kategorier, der afspejler vores allesammens liv, historie og hverdag.

- Jeopardy! er den perfekte kombination af underholdning og viden, og vi er stolte over at bringe verdens største og mest kendte quiz tilbage til de danske skærme. Seerne kan se frem til at være i selskab med velkendte, sjove og kloge danskere, der tager udfordringen op og kæmper i spændende kategorier. Det bliver en fest for både deltagere og seere, siger Kristian Rosasco.

Jeopardy! produceres af United TV, og programmet bliver sendt i 2024.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef