Skip to main content

Live-nyheder på Max: CNN International lanceres i Danmark forud for det amerikanske valg

27 august 2024

Max tilbyder live-nyheder døgnet rundt fra CNN International i Danmark, Sverige, Norde, Finland, Spanien, Belgien, Holland og Central- og Østeuropa fra 29. august.

Warner Bros. Discoverys streamingplatform Max tilbyder 24/7 live-nyheder med lanceringen af CNN Internationals nyhedskanal i 22 europæiske lande, herunder Norden, Spanien, Belgien, Holland og Central- og Østeuropa fra den 29. august. CNN International lanceres på Max i Europa, mens verdens opmærksomhed rettes mod årets meget vigtige amerikanske præsidentvalg. 

Forud for valgdagen den 5. november vil Max-abonnenter kunne følge udviklingen på valgkampens vej i de afgørende sidste uger af kapløbet om Det Hvide Hus. Dette inkluderer dækningen af ABC News præsidentdebatten mellem tidligere præsident Donald Trump og vicepræsident Kamala Harris, som vil blive sendt samtidig på CNN International kl. 03:00 CET den 11. september i Europa og genudsendt kl. 08:00 og 20:00. 

I de kommende uger og måneder vil CNN International fortsætte med at levere uovertruffen dybdegående dækning fra hele USA i kapløbet om præsidentposten og kaste lys over det afgørende valg, der vil bestemme magtbalancen i Repræsentanternes Hus og Senatet. 

På CNN International vil Max-abonnenter - ud over amerikansk politik - også kunne se det bedste inden for internationale nyheder sammen med et bredt udvalg af programmer om business, rejser, teknologi og livsstil fra hele verden. 

Lanceringen følger tidligere lanceringer af CNN International på Max i Frankrig og Polen i juni. Max er tilgængelig i 65 lande og territorier globalt på tværs af USA, Latinamerika, Caribien og Europa. Max lanceres i markeder i Sydøstasien senere i år. 

CNN bliver tilgængelig på Max for abonnenter med Premium abonnementsløsning. Varigheden af CNN International på Max i disse lande vil blive besluttet på et senere tidspunkt. Streamingtjenesten hedder HBO Max i Belgien og Holland. 

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef