Kommer til HBO Max i april

25 marts 2024

 

Her er de nye serier, dokumentarer og film på HBO Max i april.

Ændringer kan forekomme.

Højdepunkter i april:

 

The Sympathizer – premiere 15. april

HBO Original-serien The Sympathizer er en spion-thriller om udfordringerne for en halv fransk, halv vietnamesisk, kommunistisk spion i Vietnamkrigens sidste dage. En tværkulturel satire om hans nye liv som flygtning i Los Angeles, hvor han opdager, at hans dage som spion ikke er ovre – langt fra. Serien er baseret på Viet Thanh Nguyens Pulitzer Prize-vindende roman af samme navn. Serie er skrevet og executive produceret af Park Chan-wook og Don McKellar. Chan-wook instruerer også de første tre episoder. Medvirkende er: Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh, Duy Nguyen, Alan Trong, Emmy®-vinder Sandra Oh og Academy Award®-nominerede Robert Downey Jr., der spiller flere roller.

7 episoder, én episode ugentligt.

The Jinx – part 2 har premiere 22. april

Den banebrydende, prisbelønnede HBO-dokumentar, The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst, afslørede en af de mest berygtede, uopklarede forbrydelser i New Yorks historie, der involverede Robert Durst. I slutsekvensen i part 1 udtalte Robert Durst ordene "Dræbte dem alle, selvfølgelig." Bare timer tidligere var Durst blevet anholdt i en hotellobby i New Orleans baseret på beviser fremlagt af dokumentarholdet. De fortsatte deres undersøgelse de næste otte år, hvor de afslørede skjult materiale, Dursts fængselsopkald og interviews med personer, der aldrig før var trådt frem. Dokumentarserien er instrueret af Andrew Jarecki og er executive produceret af Zac Stuart-Pontier, Andrew Jarecki og Kyle Martin.

6 episoder, én episode ugentligt.

We're Here, sæson 4 - premiere 27. april

Sæson fire af We’re Here følger drag-queens Sasha Velour, Priyanka, Jaida Essence Hall og Latrice Royale, når de fortsætter med at sprede kærlighed gennem drag-kunsten på tværs af små byer i Amerika. I fjerde sæson af den prisvindende serie arbejder de fire drags med deltagere i Murfreesboro, Tennessee og Tulsa, Oklahoma, samt i omkringliggende byer, og undersøger nylige lovgivninger mod LGBTQ+ og den effekt, det har haft på samfundet. We’re Here er skabt og executive produceret af Stephen Warren og Johnnie Ingram og er instrueret og executive produceret af Peter LoGreco.

6 episoder, én episode ugentligt.

 

KOMMER OGSÅ TIL HBO MAX I APRIL:

FOUND – premiere 3. april, 13 episoder, alle episoder udgives på premieredagen.

DIVIDED YOUTH (KENDT SOM DA PONTE PRA LA) – premiere 4. april, 7 episoder. Tre episoder udgives på premieredagen, efterfulgt af to ugentligt.

METALOCALYPSE: ARMY OF THE DOOMSTAR (Adult Swim feature film)  – 6. april

ALEX EDELMAN: JUST FOR US (komedie-special) – 7. april

ALL AMERICAN – Sæson 6 har premiere 8. april, 13 episoder, én episode udgives ugentligt.

SIERRA MADRE: CLASH IN PARADISE – Premiere 21. april, 9 episoder. To episoder udgives på premieredagen efterfulgt af en ugentligt.

MORTAL KOMBAT LEGENDS: CAGE MATCH (film) – 30. april

Download pressebilleder HER

Brugernavn ”press”, adgangskode ”press2024”.

Kontakter

Christian Bækholm

PR Manager