Skip to main content

I Paris Går Det Godt: Kinesiske myndigheder griber ind overfor egne fans

9 august 2024

De kinesiske myndigheder har set sig nødsaget til at bede de kinesiske fans til ved OL i Paris om at ”basselidt ned. Ifølge Esben Bjerre og Peter Falktoft har de kinesiske myndigheder meldt ud, at de kinesiske fans har en lidt for indlevende og til tider aggressiv adfærd, som påvirker de kinesiske atleter. 

- Der var ikke meget dannelse, påstår Esben og Peter efter deres egen oplevelse til bordtennisfinalen mellem de to kinesiske atleter. 

Efter bordtenniskampen er en 29-årig kvinde blevet anholdt i Kina for sine ytringer om den vindende kineser sociale medier. Det beskrives som ”det sidste initiativ for at bekæmpe den toksiske celebrity-kultur, der har været et problem i Kina”, fortæller værterne. 

 

Begejstringen stiger hos Esben og Peter: Heldragt og stram popo 

Turpal Bisultanov får endnu en chance for at hive en olympisk medalje hjem til Danmark – og det skal Esben Bjerre og Peter Falktoft selvfølgelig ikke glip af i dagens afsnit af I Paris Går Det Godt. 

- Sikke dog et jern, lyder det fra de den begejstrede duo, der har indtaget tilskuerpladserne forreste række. Præstationen i ringen er dog ikke det eneste, der imponerer de to værter til aftenens kamp. 

- Det kan virke overfladisk, at vi går op i både heldragt og stram popo, men han er en ekstremt flot mand, vurderer Esben og Peter. 

  

Hockeyspiller tackler nederlag med køb af coke 

Den australske hockeyspiller Tom Craig blev efter nederlaget ved OL i Paris anholdt efter at have købt kokain. 

- Vi tackler jo alle sammen modgang forskelligt, lyder det fra Peter Falktoft.  

- Nogen skriger, nogen smadrer en ketcher, nogen stryger ned og finder den lokale coke-pusher og slår sig løs, tilføjer Esben Bjerre. 

Du kan se hvert øjeblik af OL i Paris – live og on-demand - på Max.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef