Skip to main content

I Paris går det godt: Hammerkaster på all-inclusive-ferie!

8 august 2024

 

Hammerkasteren Katrine Koch Jacobsen er i studiet, når Peter og Esben i dagens afsnit af I Paris Går Det Godt bliver klogere på sporten, og så lufter Peter Falktoft sin kæphest om, at skateboarding er OL’s sværeste sportsgren

Er styrke den altafgørende faktor i hammerkast? Ikke hvis du spørger Katrine, som afslører, at teknikken er mindst lige så afgørende. Det får snakken til at handle om den – i hammerkast-perspektiv – forholdsvis klejne, canadiske hammerkaster Katzburg, som får følgende skudsmål af værterne:
- Canadieren der destruerer feltet og i øvrigt ligner en, der er på all-inklusive ferie.

Esben Bjerre har desuden været en tur på velodromen for at overvære den danske kvartet cykle 4000 meter forfølgelsesløb mod Italien. Løbet ender i nederlag og et dansk hold i opløsning, og da Esben fanger en af rytterne og spørger til, hvis skyld dét var, lyder svaret:
- I sidste ende er man jo et hold om det.
Men er holdsport virkelig en holdsport? Ikke hvis du spørger Esben Bjerre og Peter Falktoft.
- Nogle gange er det jo den andens skyld, lyder det fra Esben, hvortil Peter tilføjer, at
- ...al sport er jo en individuel sport, hvis du spørger mig.

Værtsparret besøger til sidst skateboard-banerne og møder den unge Viktor Solmunde, som desværre ikke hiver en medalje hjem til Danmark. Begejstringen er dog stadig stor hos duoen i studiet, når de diskuterer Esbens nyfundne kærlighed til skateboarding. Især er han fascineret af, hvor let de dygtigste skatere får det hele til at se ud. Dét får Peter Falktoft til at lufte en personlig kæphest:
-  Skateboard er klart den sværeste sport ved de olympiske lege i forhold til hvor svært det er, lyder påstanden, som der nok vil være delte meninger om blandt atleter og fans på tværs af OL’s mange sportsgrene.

Se dagens afsnit af I Paris går det godt HER

Du kan se hvert øjeblik af OL i Paris – live og on-demand – Max

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef