“I Paris Går Det Godt”: Esben Bjerre og Peter Falktoft bliver værter for dansk OL-dækning på Max

2 maj 2024

Warner Bros. Discoverys nye streamingtjeneste, Max, bliver til sommer det eneste sted, hvor man kan se alt live-sport fra OL i Paris. Max kommer også helt tæt på kulturen i værtslandet, når makkerparret Bjerre og Falktoft lancerer det nye format “I Paris går det godt”.

Når Paris til sommer lægger rammerne til De Olympiske Lege, leverer Max en frisk, skarp og varm dækning af Paris 2024. I front for dækningen er værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre, der vil guide de danske OL-seere igennem både sporten, atleterne og kulturen i og omkring Paris og OL.

- Udover at være det største man som sportsformidler kan få lov at dække, så er de olympiske lege efterhånden begyndt at være en form for brødkrummespor gennem mit arbejdsliv. Legene i Paris bliver mit ottende af slagsen på tværs af sommer og vinterlegene og jeg er svært begejstret, privilegeret og taknemmelig for at få lov at dække det. Der er ikke mange arrangementer tilbage i denne tid vi lever i, som evner at samle verdens flygtige opmærksomhed. Det er et globalt stævnemøde i al sin herlighed, hvor der sker så meget, både sportsligt, geopolitisk, organisatorisk og jeg skal komme efter dig, at man ikke kan andet end halse efter fra dag til dag, siger Peter Falktoft.

Med deres unikke stil og skarpe observationer vil Falktoft og Bjerre bringe deres karakteristiske humor og ekspertise til seerne, når de rapporterer fra begivenhederne i Paris.

- Turen går til Paris og Gud hvor jeg glæder mig. Hvor Peter efterhånden er OL-veteran, er jeg kæmpe nybegynder. Mit første OL og så i byernes by, Paris. Selvfølgelig er jeg der for Axelsen, Rindom og Skjelmose, men mindst lige så meget glæder jeg mig til at se alt det, der er rundt om konkurrencerne. Hvordan er den olympiske by på en skala, hvor meget elsker de lokale at OL er i byen, og selvfølgelig noget dansk rullegræs i finalen. For selvom vi har masser af absurd dygtige atleter med, er vi måske ikke med i medaljeopløbet hver gang, men så kan det jo være at Danmark leveret grus til banen, startpistolen eller dommeren engang har været i Århus. Jeg lover at vi går så dybt i OL, at man føler, man selv sidder på en fortovscafé i Paris og drikker Pernod mens atleterne styrter forbi. Rent sportsligt kan jeg jo trække på en opvækst i foreningsdanmark med medaljer i både badminton, fodbold og faktisk også en flot 2. plads ved klubmesterskaberne i pistolskydning, siger Esben Bjerre.

Tilføjelsen til Warner Bros. Discoverys OL-dækning afspejler Max' ønske om at være afsender på en anderledes sportsdækning i en digital tidsalder, hvor fokus også vil ligge på en kulturelt relevant tilgang. Dækningen skal i lige så høj grad tegne et portræt af en by, et folk og et land som det at dokumentere selve sportsbegivenhederne.

- Vi er begejstrede over at få Peter Falktoft og Esben Bjerre med ombord på vores dækning af OL på Max. Deres dynamiske tilgang og store erfaring vil bidrage til at skabe en unik og kulturelt relevant oplevelse for vores seere, hvor vi både vil dykke ned i sportsbegivenhederne og samtidig tegne et portræt af Paris som værtsby og det franske folk, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Warner Bros. Discovery.

Warner Bros. Discovery ser frem til at levere en ny og unik OL-oplevelse til seerne på Max, der både vil underholde og inspirere, når verdens bedste atleter samles i Paris til sommerens mest spændende sportsbegivenhed.

Det er en følelse, som Peter Falktoft deler:

- Alt hvad der følger med jagten på den olympiske drøm, er vores primære fokus. Hverken mere eller mindre. Og så er det en stor fornøjelse som sportsmand, sportsfan og foreningslivsentusiast at få lov at give så meget fokus og opmærksomhed til de danske atleter som overhovedet muligt. I en (sports)verden af lave, er jagten på olympisk deltagere under dansk flag det bedste jeg kan få øje på. Så hvad bedre end at bruge et par uger på at det hele handler om dem. Den ekstra fjer i hatten er selvfølgelig at være de første til at prøve at lave noget så ærkekonservativt som OL på denne digitalt bilaterale facon.

Hvo intet vover… Ses i Paris, siger Peter Falktoft.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef