Highlights uge 9 - Warner Bros. Discovery

20 februar 2024

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 27. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Det er en stor dag i lufthavnen. I dag ankommer nemlig Jonas Vingegaard efter sin anden Tour de France-sejr i træk. Og Lufthavnens VIP-chef, Susanne Frank, har travlt med at sørge for, at både velkomst og sikkerhed er i top. Et fly er netop landet fra Kreta. Ombord er en passager med vejrtrækningsproblemer, og derfor skal Rie og Kenni fra Security eskortere ambulancen ind gennem lufthavnens område og frem til flyet, uden den kommer i karambolage med fly, der lander eller letter. Martin og Henrik fra Brand og Redning er netop kaldt ud til gate A8, hvor en amerikansk mand pludselig er faldet om. Manden insisterer på at rejse hjem til Washington, men både reddere og mandens hustru er bekymrede.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 29. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Besætningen nærmer sig halvvejspunktet på deres rejse over Atlanterhavet, og de lange sømil har sat deres præg. Stjernekokken Nikolas Strangas er især presset efter mange dage i det hede, gyngende og primitive køkken. Alle længes efter opmuntring, og hvad kunne være bedre end hilsner hjemmefra og en midtvejsfest til at løfte stemningen?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 29. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Mads Steffensen har inviteret influencer Julia Sofie Aastrup og skuespillerne Albert Rosin og Søren Hauch-Fausbøll i studiet. Der er lagt op til en dyst mellem to generationer, når Søren Hauch-Fausbøll skal forsøge at banke de to yngre konkurrenter af banen i en dyst på hurtighed og spørgsmål.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 28. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Vlado og hans amerikanske kollegaer i Florida rykker ud til en alvorlig motorcykelulykke under Bike Week. Kasper sætter efter en bilist, der har alt for travlt på motorvejen, og da han får ham stoppet, viser det sig, at manden er påvirket og ikke har noget kørekort. På vandet ud for Helsingør er Finn og kollegaerne på patrulje, og her er der folk, der fisker i forbudszonen, som ellers skal sikre at bådene ikke kolliderer med de store færger. Og i Virginia rykker danske Fie ud til et husspektakel. To fulde søstre er kommet op at toppes og Fie prøver at redde trådene ud, men kommunikationen er udfordret af, at den ene part ikke kan høre.

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør