Highlights uge 8 - Warner Bros. Discovery

14 februar 2024

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 22. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Ibi Støving flankeres af tv-vært Felix Smith og komiker Anders Grau, som før har står overfor hinanden i 'Alle mod alle'. Der er lagt op til en venskabelig dyst mellem venner, som gør alt for at tage point fra hinanden. Der kæmpes om hvert point, og i finalen bliver det hele afgjort i et tæt opløb.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 22. februar kl. 21.00 på Kanal 5

På deres eventyrlige rejse over Atlanten er besætningen ved at lære hinanden godt at kende. Men gruppens forskellighederne give anledning til spændinger. Især Branco skaber frustrationer, da han undlader at bidrage til fællesskabet og arbejdet ombord. Vil de finde en måde at samarbejde på, selv når udfordringerne tårner sig op?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 20. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Sikkerhedsberedskabet får brug for al deres erfaring med konflikthåndtering, da de bliver kaldt til en gate, hvor en beruset rejsende er blevet nægtet adgang til det fly, han har billet til. Manden bliver mere og mere vred, og det er nu op til Charlotte og Michael at håndtere ham, uden han er til fare for nogen. I transitområdet har en udenlandsk rejsende brystsmerter. Securityteamet Gitte og Steen er de første på stedet og skal finde ud af, hvor akut hans tilstand er. Selvom den rejsende fortæller, at han har det bedre, er redningsholdet bekymret for hans smerter og åndenød. For de symptomer kan være tegn på en blodprop.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 21. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Vlado er rejst til Florida for at tage på patrulje med sine amerikanske politikollegaer i Volusia County. Her fylder skydevåben meget i hverdagen og Daytona Bike Week har tiltrukket både motorcykelentusiaster og kriminelle bander. Kasper måler fart med laser og stopper en mand, der kører alt for stærkt i byen, og det får konsekvenser. I Nordsjælland er Finn på patrulje på vandet, og her tiltrækker en vandscooter sig opmærksomhed. I Virginia rykker Fie ud til et trafikuheld, hvor føreren af en Tesla er kørt ind i en lygtepæl, og Fie skal efterforske om ulykken skete på grund af "road rage".

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør