Highlights uge 7 - Warner Bros. Discovery

6 februar 2024

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 15. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Selvom den erfarne besætning er ved at blive vant til livet til søs, står alderspræsidenten Rosa Kildahl stadig over for søsyge og udfordringerne ved det gyngende skib. Drømmen om at krydse Atlanten har en særlig betydning for Rosa, og nu står hun over for både indre og ydre udfordringer. Vil hun overvinde dem og bevise sin uundværlighed over for resten af teamet?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 15. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Mads Steffensen har tre af landet dygtigste kokke - Dak Wighangoen, Gorm Wisweh og Jesper Vollmer – i studiet. De tre venner og kolleger er alle udprægede konkurrencemennesker og kæmper både om håneretten og om en plads i semifinalen. Hvem er hurtigst på knapperne og hvem kan stille de rigtige spørgsmål? Det går langt fra som planlagt for Dak, og i finalen venter en overraskende vinder.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Sæsonpremiere: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 13. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Hårdt vejr har ramt Københavns lufthavn, og Gitte og Michael fra security forbereder sig på at eskortere en ambulance ud til et fly, der snart lander med en syg passager ombord. Men pludselig opstår en presset situation, for det dårlige vejr har resulteret i at en akutlægehelikopter har anmodet om landing i Københavns Lufthavn. I Operationscentret modtager de en usædvanlig melding – en mand har forsøgt at komme igennem security med to pistoler i tasken. Og så er en mand blevet afvist på sit fly, fordi han er for fuld til at rejse. Nu er det op til sikkerhedspersonalet at sørge for manden forlader gaten uden at skabe problemer for sig selv eller andre passagerer.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 14. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Vlado stopper en varebil med en trailer, der kræver særligt kørekort, og det viser sig at være godt, han fik den stoppet. I Ringsted skal Kasper hurtigt op i fart for at følge med en varebil, der kører alt, alt for stærkt gennem byen, og det bliver ikke den eneste bil, Kasper skal have fat i. I Københavns Nordvest-kvarter er Martin på patrulje, da han spotter en ung mand, der ser ud til at sælge hash. Og i Virginia, USA kommer Fie ud til en skov, hvor en hundelufter har fundet en mennesketorso.

Dansk reportageserie fra 2023.

 

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør