Highlights uge 6 - Warner Bros. Discovery

31 januar 2024

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 8. februar kl. 20.00 på Kanal 5

Der er fornemt besøg af de to tidligere Jeopardy!-værter, Lasse Rimmer og Søren Kaster, som denne gang selv skal forsøge at stille de rigtige spørgsmål. Se hvordan det går, når de dyster mod podcast-vært Sisse Sejr Nørgaard, som gør alt hvad hun kan for at spolere Lasse Rimmers planer om at tage sejren. Det bliver en nervepirrende finale, som afgøres af et enkelt sats.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 8. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Besætningen mærker nu for alvor havets magt på deres færd over Atlanten. Sarah Grünewald og Nikolas Strangas frygter deres køkkentjans i det steghede køkken, der sammen med bølgernes ubønhørlige hamren imod skibet, skaber voldsom søsyge. Men også Rosa bliver meget syg. Så syg, at Jesper Bank bliver alvorligt bekymret. En sejlads fyldt med udfordringer er i gang.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Sæsonpremiere: Politijagt

Onsdag d. 7. februar kl. 21.00 på Kanal 5

Kasper må efter en bilist, der kører 123 km/t i byen, og han står derfor til at miste både kørekort og bil. Vlado stopper en fører, der accelererer kraftigt på en parkeringsplads, og her er reglerne skærpet. I Virginia rykker danske Fie ud til en alvorlig melding om knivstikkeri ved en mexicansk restaurant. Og så møder vi Martin, der er betjent i Københavns Nærpoliti. Da en motorcykel og en scooter ræser rundt imellem boligblokke i Tingbjerg, sætter Martin efter.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Naked Attraction - Finland

Søndag d. 11. februar kl. 22.00 på Kanal 4

Antti er en karismatisk kok med en ukompliceret tilgang til nøgenhed. Han ved ikke, hvem han leder efter, men han ser nøje på anklerne!

Finsk underholdningsprogram fra 2022.

Tv-premiere: Gwyneth vs Terry: The Ski Crash Trial

Torsdag d. 8. februar kl. 21.05 på Kanal 4

Da skuespillerinden Gwenyth Paltrow og den pensionerede optiker Terry Sanderson stødte sammen på en skibakke i Utah, sagsøgte Sanderson Paltrow efter en anklage om uforsvarlig adfærd på ski.

Eng. dokumentar fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør