Highlights uge 49 - Warner Bros. Discovery

28 november 2023

Nyt afsnit: Stjerner i trøjen

Torsdag d. 7. december kl. 21.00 på Kanal 5

Nu skal de stærkeste aspiranter findes og de svageste skilles fra. De tilbageværende seks aspiranter bliver sendt på en udskillelsesmarch, der er designet til at presse dem til det yderste. Der er ikke plads til dem alle som soldater i oberstens kompagni, så det handler om at finde styrken til ikke at give op. For enden af marchen venter den eftertragtede sorte baret og en plads i en enestående finale, der får en historisk slutning.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Sæsonafslutning: LIMA - Indsatsledere i aktion

Tirsdag d. 5. december kl. 21.00 på Kanal 5

En mand ringer efter hjælp, da maskerede mænd kommer ind med kniv i hans lejlighed, men da Klaus når frem, er han knap så meddelsom. Otte unge mænd er mødt op ved en villa for at tage sagen i egen hånd i en sociale medier-sag, som de ikke mener, politiet vil tage sig af. Det ender med, at Flemming må lave en uventet anholdelse. Klaus kommer frem til en alvorlig trafikulykke, hvor der skal underrettes pårørende hurtigst muligt.

Dansk reportageserie fra 2023.

Tv-premiere: Godzilla vs. Kong

Lørdag d. 2. december kl. 23.35 på Kanal 5

Godzilla og Kong støder sammen i alle tiders kamp. Mens Monarch begiver sig på en mission i uudforsket område, truer en menneskelig sammensværgelse med at udslette disse væsner.

Amr. actionfilm fra 2021.

Instr.: Adam Wingard
Medv.: Alexander Skarsgård (Nathan Lind), Millie Bobby Brown (Madison Russell), Rebecca Hall (Ilene Andrews), Brian Tyree Henry (Bernie Hayes)

Tv-premiere: Cross Country Christmas

Mandag d. 4. december kl. 20.00 på Kanal 4

De tidligere klassekammerater Lina og Max rejser hjem i juleferien, men da en storm rammer, skal de arbejde sammen for at nå hjem i tide, uanset transportformen.

Amr. julefilm fra 2020.

Instr.: Catherine Cyran
Medv.: Rachael Leigh Cook (Lina), Greyston Holt (Max), Jon Cor (Daryl)

Tv-premiere: The Holiday Sitter

Fredag d. 8. december kl. 20.00 på Kanal 4

Sam skal babysitte sin niece og nevø inden julen, og da han rekrutterer hjælp fra deres smukke nabo Jason, befinder han sig pludselig i en uventet romance.

Amr. julefilm fra 2022.

Instr.: Ali Liebert
Medv.: Jonathan Bennett (Sam), George Krissa (Jason), Chelsea Hobbs (Kathleen)

Tv-premiere: The Royal Nanny

Søndag d. 10. december kl. 20.00 på Kanal 4

Claire er en MI5-agent, som bliver udnævnt til kongelige barnepige. Hun skal overvinde mange udfordringer på sin mission, hvor hun både skal holde familien sikker til jul og modstå prins Colins charme.

Amr. julefilm fra 2022.

Instr.: Jonathan Wright
Medv.: Rachel Skarsten (Claire), Dan Jeannotte (Colin), Katie Sheridan (Princess Rose)

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør