Highlights uge 48 - Warner Bros. Discovery

21 november 2023

Nyt afsnit: Stjerner i trøjen

Torsdag d. 30. november kl. 21.00 på Kanal 5

Aspiranternes mentale grænse skal testes. De kommer op i højden til en grænseoverskridende rappelleøvelse, hvor især to af deltagerne bliver presset til det yderste. I den frygtede nærkampsøvelse skal aspiranterne finde deres aggressive side frem, og for flere af dem bliver det et voldsomt møde. Iført bobleplast venter kaptajnen på aspiranterne, der i sidste del af nærkampsøvelsen skal løse en opgave med høj puls. Efter dagens sidste øvelse må endnu en aspirant aftræde.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: LIMA - Indsatsledere i aktion

Tirsdag d. 28. november kl. 21.00 på Kanal 5

En mand er blevet stukket af en kniv, men han er forsvundet fra lejligheden, så han skal findes og hjælpes inden det er for sent. En genbrugsplads står i kæmpestore flammer og politi og brand finder de stærkeste våben frem. En lastbil vælter, og den tilskadekomne chauffør skal hjælpes ud. Morten bliver kaldt ud for at stoppe en bil, hvorfra der bliver kastet med flasker ud på motorvejen.

Dansk reportageserie fra 2023.

Tv-premiere: The Little Things

Lørdag d. 2. december kl. 23.35 på Kanal 5

Sheriffen i Kern County, Joe "Deke" Deacon, sendes til Los Angeles for at indsamle bevismateriale. I stedet bliver han indblandet i jagten på en seriemorder, der spreder skræk i byen. Efterforskningens leder. L.A.-sheriffen Jim Baxter, bliver imponeret over Dekes evner og engagerer ham under radaren. Men mens de leder efter morderen, ved Baxter ikke, at sagen åbner gamle sår i Dekes fortid, som afslører hemmeligheder, der truer mere end kun efterforskningen.

Amr. thriller fra 2021.

Instr.: John Lee Hancock
Medv.: Denzel Washington (Joe 'Deke' Deacon), Rami Malek (Jim Baxter), Jared Leto (Albert Sparma), Natalie Morales (Detective Jamie Estrada) 

Tv-premiere: Christmas CEO

Fredag d. 1. december kl. 20.00 på Kanal 4

Direktøren for en lille legetøjsvirksomhed får et enestående tilbud om at fusionere med et kæmpe legetøjsfirma, men hun får brug for sin tidligere forretningspartners, som også er hendes eksmand, underskrift for at forsegle aftalen. Det kommer til at ændre begge deres liv.

Amr. julefilm fra 2021.

Instr.: Jonathan Wright
Medv.: Marisol Nichols (Christmas Winnacker), Paul Greene (Joe Sullivan), Veronica Marin-Estrada (Emma Stewart)

Tv-premiere: Boyfriends of Christmas Past

Søndag d. 3. december kl. 20.00 på Kanal 4

Op til jul får marketingchefen Lauren besøg af spøgelserne af fire tidligere kærester. Hun skal nu lære at åbne sit hjerte, eller også risikerer hun at miste sin bedste ven, Nate.

Amr. julefilm fra 2021.

Instr.: Don McBrearty
Medv.: Catherine Haena Kim (Lauren Kim), Raymond Ablack (Nate Sagar)

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør