Highlights uge 47 - Warner Bros. Discovery

14 november 2023

Tv-premiere: Dune

Onsdag d. 22. november kl. 21.00 på Kanal 5

Paul Atreides, en talentfuld, ung mand født med en storslået skæbne, må rejse til den farligste planet i universet for at sikre sin families og sit folks fremtid. Da ondsindede kræfter kastes ind i en konflikt om adgangen til planetens mest værdifulde råvare – et stof med evnen til at låse op for menneskehedens fulde potentiale – vil kun de, som overvinder deres frygt, overleve. 

Amr. science fiction-film fra 2021.

Instr.: Denis Villeneuve
Medv.: Timothée Chalamet (Paul Atreides), Oscar Isaac (Leto Atreides), Rebecca Ferguson (Jessica), Jason Momoa (Duncan Idaho), Stellan Skarsgård (Baron Vladimir Harkonnen), Josh Brolin (Gurney Halleck), Javier Bardem (Stilgar)

Sæsonfinale: Alle mod alle

Tirsdag d. 21. november og torsdag d. 23. november kl. 20.00 på Kanal 5

Først er det tid til anden semifinale, hvor Molly Egelind og Felix Smith skal dyste mod Anders Grau og Julie Ølgaard om at kunne kalde sig finalister. Og herefter står den på den store finale i ’Alle mod alle’. Ud af de syv hold, der startede, er det nu sæsonens absolut bedste og skarpeste hold, der skal dyste i finalen. Hvem skal vinde æren, håneretten og ikke mindst pokalen?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Stjerner i trøjen

Torsdag d. 23. november kl. 21.00 på Kanal 5

Kaptajn Riisings højtelskede maleri af obersten er blevet stjålet af den bevæbnede kunstnergruppe Ål & Brænd, og aspiranterne får til opgave at bringe maleriet tilbage. Men inden da har kaptajnen planlagt en ubehagelig overraskelse for aspiranterne. En øvelse, der tester, om de kan fortie militære hemmeligheder, samt huske de mærkeligste ting. For to af deltagerne er der ekstra meget på spil, da én af dem må forlade delingen efter missionen.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: LIMA - Indsatsledere i aktion

Tirsdag d. 21. november kl. 21.00 på Kanal 5

En mand har fået et knivstik i maven og Marianne fra Vestegnenes Politi gør alt, hvad hun kan, for at finde gerningsstedet, men løgn efter løgn gør arbejdet svært. På en 400 meter lang svævebane er en gruppe kvinder kørt ind i hinanden og kommet til skade. Michael skal finde ud af, hvordan det kunne ske. Uden for Roskilde brænder en bygning med stråtækt tag, og det er særdeles svær for brandfolkene at trænge igennem for at få slukket ilden, inden den tager hele den gamle bygning.

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør