Highlights uge 45 - Warner Bros. Discovery

31 oktober 2023

Nyt afsnit: Stjerner i trøjen

Torsdag d. 9. november kl. 21.00 på Kanal 5

De nyudnævnte aspiranter begynder for alvor at mærke presset ved at være en del af oberst Dar Salims kompagni, og korporal Wozniacki har problemer med at holde styr på tropperne. Deltagerne skal holde hovedet koldt og tænke klart efter et dyp i Østersøens vinterkolde vand, og det spirende fællesskab må sige farvel til en stor karakter, når aspiranterne i dagens sidste udfordring skal redde en kammerat ved at udføre den grænseoverskridende prøvelse: Død Mur.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: LIMA - Indsatsledere i aktion

Tirsdag d. 7. november kl. 21.00 på Kanal 5

En mand melder, at hans nabo ligger død i opgangen, og Marianne kommer de næste mange timer til at finde ud af, hvordan han er blevet dræbt. Flemming kaldes ud til en bevæbnet mand i et indkøbscenter. Morten gør hvad han kan for et ægtepar, som kommer hjem og ser deres sommerhus gå op i flammer. Og Klaus gør også hvad han kan overfor en flabet bilist, der ikke mener, hun skal vise ham sit kørekort, når hun nu ikke har et.

Dansk krimidokumentar fra 2023.

Nye afsnit: Alle mod alle

Tirsdag d. 7. november og torsdag d. 9. november kl. 20.00 på Kanal 5

Der venter en perlerække af finurlige lege og udfordrende spørgsmål til Peter Frödin, Nicolaj Kopernikus, Lina Rafn og Mathias Helt. Meget er på spil, for det er begge holds sidste chance for at hive en sejr hjem inden semifinalerne.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt 

Onsdag d. 8. november kl. 20.00 på Kanal 5

Kasper sætter efter en bil der kører alt for stærkt i byen. Vlado er på planlagt spritkontrol og stopper en bil, hvor føreren har drukket for meget. I Loudoun County rykker Fie ud for at hjælpe brandvæsnet med at komme ind i en lejlighed. Og på vandet sikrer Flemming fra Midt- og Vestsjællands politi, at alt er som det skal være.

Dansk reportageserie fra 2023.

Tv-premiere: The Suicide Squad

Lørdag d. 11. november kl. 23.12 på Kanal 5

Regeringen sender de farligste superskurke i verden til den fjerntliggende ø Corto Maltese. Bevæbnet med højteknologiske våben vandrer de gennem den farlige jungle på en eftersøgnings- og ødelæggelsesmission.

Amr. actionfilm fra 2021.

Instr.: James Gunn
Medv.: Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag), Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker), Pete Davidson (Blackguard)

Tv-premiere: Reminiscence

Mandag d. 6. november kl. 23.20 på Kanal 5

Nick Bannister navigerer i fortidens mørke og lokkende verden ved at hjælpe sine kunder til at få adgang til mistede minder. Han lever i udkanten af den sunkne Miami-kyst, og hans liv bliver forandret for altid, da han tager imod en ny klient, Mae. Et enkelt spørgsmål om det mistede og fundne leder til en farlig besættelse. Da Bannister desperat søger sandheden om Maes forsvinden, kommer han på sporet af en konspiration og må til sidst svare på spørgsmålet: hvor langt vil du gå for at holde fast på den, du elsker? 

Amr. thriller fra 2021.

Instr.: Lisa Joy
Medv.: Hugh Jackman (Nick Bannister), Rebecca Ferguson (Mae), Thandiwe Newton (Emily 'Watts' Sanders), Cliff Curtis (Cyrus Boothe)

Tv-premiere: A Tale of Two Christmases

Lørdag d. 11. november kl. 20.00 på Kanal 4

Inden jul splittes Emmas liv op i to muligheder. I den ene tager hun hjem for at genoprette forbindelsen til en gammel ven, og i den anden udforsker hun et nyt crush i byen. 

Amr. julefilm fra 2022.

Instr.: Jason Bourque
Medv.: Katherine Barrell (Emma), Chandler Massey (Drew), Evan Roderick (Max)

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør