Skip to main content

Highlights uge 43 - Warner Bros. Discovery

16 oktober 2024

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 23. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

I Denver, Colorado er Vlado og hans amerikanske kollega Collin første vogn på stedet ved et stort uheld på motorvejen, og her må Vlado træde til. Kenneth fra tungvognsafdelingen stopper en bil, der er læsset alt for tungt, og det er både ulovligt og farligt. Og så stopper Kasper en ung mand i en bil, som han ikke må køre videre i.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 24. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

Ibi Støvring byder velkommen til Marianne Eihilt og Micki Chen og Mette Helena Rasmussen og Christian Grau. Marianne og Micki mener, at de er gode krejlere, da de begge kommer fra Jylland, mens Mette Helena og Christian mener, at de er bedre til at købe ting end at sælge dem. Den første dag går på at holde lidt for mange kaffepauser og lave en ridse i bilen, men begge hold får heldigvis også lavet nogle gode deals og tjent nogle penge. Er det nok til en plads i finalen?

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 22. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

I Aarhus må betjenten true med peberspray, da tre mænd er ræset afsted gennem byen i busbanen og smider hash ud af bilen, idet de bliver opdaget. Nord for København kører en varevogn som om den ejer vejene og ser stort på bade hastighedsbegrænsninger, lysregulering og spærrelinjer.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 22. oktober kl. 21.00 på Kanal 5

På Strøget har Berit og Susanne fra hesteryg standset en mand, der sammen med sin ven har kørt på el-løbehjul uden hjelm. Og han lader ikke til at være enig i, at hans skal have en bøde. Ved én af Københavns travleste busstoppesteder er Jimmi fra Nørrebro nærpoliti sammen med en række politielever og billetkontrollører til en større billetkontrol på Nørrebrogade. Her der flere, der ikke har forstået, at man skal betale for at køre i bus. På Vesterbro bliver Kenneth og Rasmus kaldt til stofindtagelsesrummet H17 i Kødbyen. Personalet er blevet udsat for dødstrusler.

Dansk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør