Skip to main content

Highlights uge 41 - Warner Bros. Discovery

2 oktober 2024

Nyt afsnit: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 10. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

Man kan tydeligt mærke lysten til at vinde, når kæresteparret Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer skal op imod det tidligere dansepar Mads Vad og Emili Sindlev. Så snart bilen er fyldt, går influencer Emili Sindlev i gang med at poste på sin Instagram, da hun har omkring 900.000 følgere – og det giver pote, da flere skriver, at de gerne vil købe. På det andet hold er det mest Line Hoffmeyer, der er fremme i skoene. Da de kommer tilbage til København, må Lasse også trække på sit netværk og prøver at sælge en gammel gyngehest til kollegaen Heino Hansen. Begge hold kæmper en hård kamp, da ønsket om at få en plads i finalen er meget stor.

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 8. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

På landevejen nær Arden i Nordjylland må videobilen op over 200 km/t for at kunne følge med en Audi. På Helsingørmotorvejen har en anden Audi gang i en hanekamp med en VW, og de chikanerer hinanden uden den mindste tanke på andre bilister. Syd for Aalborg ser en fører stort på, at der ligger sne og sjap på motorvejen og gambler med sit eget og andres liv ved at køre alt for stærkt.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 9. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

En knallert stikker af, så snart føreren får øje på Kasper fra Midt- og Vestsjællands Politi. To piger er tæt på at blive kørt ned af knallerten, så en fodgænger griber ind og der viser sig at være flere grunde til at manden forsøgte at flygte. På aftenpatrulje må Vlado efter en bil, der kører uden lys. Kenneth fra tungvognsafdelingen stopper en lastbilchauffør fra et firma, som overtræder reglerne gang på gang og også denne gang er der store bøder til vognmanden. Fie bliver også kaldt ud til en gammel kending. På et hotel i Loudoun County er en mand i kritisk tilstand efter en overdosis og han vil kun hjælpes af Fie, som tidligere har fængslet både ham og hans kone.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 8. oktober kl. 21.00 på Kanal 5

Ved Helsingørmotorvejens afslutning står Færdselsafdelingen klar til at standse de køretøjer, der ikke overholder hastighedsgrænsen på 60 km/t. Der er patrulje i det københavnske natteliv og Jens må både håndtere cykler på Strøget, et urtyveri og grupper, der indtager store mængder lattergas. Og så er der pokalfinale i Parken, hvor Kenneth og Rasmus følger FCKs fans mod Østerbro. De skal forhindre, at de tørner sammen med AaBs fans, der ankommer til Fælledparken, hvor Thomas tager imod.

Dansk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør