Skip to main content

Highlights uge 40 - Warner Bros. Discovery

26 september 2024

Nyt afsnit: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 3. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

Der står tre containere klar med ting og fire ivrige sælgere, der over to dage har i alt otte timer til at få solgt så meget så muligt til den højeste pris. De to dystende par er Camilla Ottesen og Sara Lygum imod Sælma Alakir og Niki Topgaard, og man mærker meget hurtigt, at der er stor forskel på, hvad der er god smag hos Niki og Sælma. Begge par kører væk fra København og op nordpå, hvor de mener, der er større chance for at få solgt deres ting. Og deres strategier er fra starten meget forskellige! Niki og Sælma tager fat i Nikis kone, så hun kan købe numsefiguren. Og så har Ibi Støving også en overraskelse - nemlig at de skal vælge en hadegave til hinanden, som de selv mener, bliver svær at sælge.

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 2. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

Vi er på patrulje med Kenneth fra Midt- og Vestsjællands politi, der arbejder i tungvognsafdelingen, hvor han har fokus på lastbiler, varebiler og busser, som ser stort på regler og sikkerhed. Kasper stopper en bilist, der kører alt for stærkt, og det er langt fra første gang, han møder politiet. En bil vækker Vlados interesse, og det viser sig, at der er noget at komme efter. I Loudon County rykker Fie ud, da to teenagere har forladt en lukket psykiatrisk afdeling, og de skal findes igen hurtigst muligt.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 1. oktober kl. 21.00 på Kanal 5

Thomas og Jens fra nærpolitiet Frederiksberg/Valby gør klar til dagens maritime patrulje i Københavns Havn. Her er der en svensk sejlbåd, der ikke har forstået reglerne. På Refshaleøen lukker Distortion ned for i år. Kenneth, Rasmus, Jimmi og Malte assisterer med at forhindre trafikkaos, da der pludselig er optræk til slåskamp. Den Operative Specialafdeling skal ransage en kiosk, de mistænker for at sælge ulovlige piller. Da ekspedienten bliver anholdt og kørt på stationen, kommer de på sporet af bagmændene.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 1. oktober kl. 20.00 på Kanal 5

Nær Tirstrup i Østjylland tager en motorcyklist med stjålne plader flugten fra politiet, og da han viser sig ikke at have kørekort, men til gengæld 70 gram amfetamin på sig, venter der en hård straf. I Aalborg må politiet efter to unge mænd, der ræser afsted og kører om kap. Som en del af straffen får den ene fem klip i kørekortet og en ubetinget frakendelse af kørekortet i et år.

Dansk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør