Skip to main content

Highlights uge 39 - Warner Bros. Discovery

18 september 2024

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 24. september kl. 21.00 på Kanal 5

På Nørrebrogade holder Jimmi og Malte øje med cyklister, der bruger mobiltelefon mens de cykler. Mens David og Isabella er ved Kulturnatten på Amager, bliver de kaldt til Islands Brygge. Her er der både udfordringer med al for høj musik og stoffer. Den Operative Specialafdeling er efter en bil med to ”hvide bude” på Amager. Og da de registrerer flere narkohandler, slår de til. Men sagen udvikler sig, og en ransagning af et hotel er under opsejling. Ved et værested for udsatte og kriseramte kvinder på Vesterbro, hjælper Kenneth en kvinde. Men det er ikke det sidste, han har ser til hende.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 26. september kl. 20.00 på Kanal 5

Ibi Støving byder velkommen til komikerne Uffe Holm og Torben Chris, som skal konkurrere mod radioværterne David Mandel og Jasper Ritz. Selvtilliden er helt i top hos de to hold, som alle går benhårdt efter at vinde titlen som de bedste sælgere. Jasper og David kører til Rungsted Havn i håbet om at finde virkelig rige mennesker, der vil købe deres ting til en høj pris. De får dog hurtigt følelsen af, at folk i Rungsted undgår dem. Uffe og Torben besøger kunstneren Kristian Hornsleth, for at få ham til at male på deres genstande, så værdien på dem øges. Det resulterer i en yderst kunstnerisk pingvin, som de skal finde en køber til. Begge hold laver vilde byttehandler, som forvandler gamle genbrugsting til skitøj, rosévin, en hockeystav og en kajak. Spørgsmålet er, om disse ting er nemmere at sælge? Ibi Støving har som altid et lille benspænd i ærmet, der gør at holdene for alvor må tænke kreativt.

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 24. september kl. 20.00 på Kanal 5

På Svendborgmotorvejen følger politiet efter en BMW, der både kører alt for stærkt og stresser de andre bilister. Ved Randers bliver videobilen overhalet af to motorcykler i høj fart. Og da de kører fra ved en mindre vej, forbereder videobilen sig på, at de måske vil stikke af. På stranden ved Blokhus er der en BMW, der har det lidt for sjovt.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 25. september kl. 20.00 på Kanal 5

Fie rykker ud til en alvorlig melding om husspektakel i Loudon County i USA, hvor både mor og datter er blevet overfaldet. Og det er ikke første gang. Kasper sætter efter en bil med alt for høj fart på Køge Bugt Motorvejen. Vlado ser en varebil, som han vil undersøge nærmere. På vandet i Nordsjælland er Finn og hans kollega ude at sikre, alt sejlads foregår efter reglerne.

Dansk reportageserie fra 2024.

Tv-premiere: Joker

Lørdag d. 28. september kl. 00.00 på Kanal 5

I Gotham City bliver den mentalt forstyrrede komiker Arthur Fleck affejet og behandlet skidt. Han kaster sig ud i en nedadgående spiral af revolution og voldelige forbrydelser. Her møder han sit alter ego: Jokeren.

Amr. drama fra 2019.

Instr.: Todd Phillips
Medv.: Joaquin Phoenix (Arthur Fleck), Robert De Niro (Murray Franklin), Zazie Beetz (Sophie Dumond)

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør