Skip to main content

Highlights uge 38 - Warner Bros. Discovery

13 september 2024

Konkurrencementaliteten brager derudaf i 'Sælg Sælg Sælg!' på Kanal 5.

Nyt afsnit: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 19. september kl. 20.00 på Kanal 5

Konkurrencementaliteten brager derudaf, når Kasper og Stephanie Fisker dyster mod speedwaykøreren Nicki Pedersen og kæresten Natascha Öhlin. De to par får 7000 kroner til at købe genstande i tre containere, som er spækket med finurlige genbrugsting. Et af parrene har dog noget svært ved at holde styr på økonomien. De to par bliver sendt på Græsted Marked, hvor de skal forsøge at sælge deres genstande videre, med højst mulig fortjeneste. Det viser sig dog at være sværere end som så, at få købere på krogen. Nicki og Natascha må skrue charmen på, når de går rundt i København og sælger vaser og skåle.Begge par har samme mål for øje, nemlig at blive de bedste sælgere, og få muligheden for en finaleplads.

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 17. september kl. 21.00 på Kanal 5

Det er den årlige Distortion-festival i København, og alle nærbetjentene er til stede ved gadefesten på Rådhuspladsen og indre Vesterbro. Selvom stemningen er festlig, må Kenneth, Rasmus og Isabella alligevel både skride ind overfor tyveri, modtage anmeldelse fra en kvinde, der er blevet overfaldet, fulde mennesker, der har slået sig, samt en stor slåskamp ude foran en kiosk ved Enghave Plads. Hos Jens og Thomas i Kødbyen er der både en mand, der opfører sig psykotisk ved stofindtagelsesrummet H17, og en gruppe mænd, der tager stoffer i de mørke baggårde til de gamle slagterhaller.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 17. september kl. 20.00 på Kanal 5

I den tætte trafik på motorvejen omkring København vælger føreren af en Porsche at se højt og flot på færdselsreglerne, hvilket giver tre klip i kørekortet. På Østre Ringvej nær Odense kommer en motorcykel op på voldsomme hastigheder, og politiet har problemer med at indhente den, selvom de kommer op over 240 km/t. I Nordjylland kører en bilist så hurtig på landevejen, at bilens undervogn slår gnister mod vejbump.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 18. september kl. 20.00 på Kanal 5

En bus har alt for travlt gennem byen, så Kasper må stoppe chaufføren, som langt fra er enig i, hvad man må køre på denne vej. Vlado stopper en varebil, hvor ikke alt stemmer. I Loudoun County stopper Fie og hendes kollega en ung mand, der har bilen fyldt med stoffer. Og i Nordsjælland er Finn og hans kollega på vandet for at sikre, at alle har styr på sikkerhed, speedbådsbevis og forsikring, men ud for Helsingør er der nogen, der sejler imod ensretningen.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Grænsevagterne - Sverige

Tirsdag d. 17. september kl. 22.05 på Kanal 5

I Arlanda får grænsepolitiet Claes et tip om en kvinde, der forsøger at smugle store mængder kontanter og guld ud. Olivia venter på narkotikasmuglere.

Svensk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør