Skip to main content

Highlights uge 37 - Warner Bros. Discovery

5 september 2024

Med premiere på vores nye underholdningsprogram, 'Sælg Sælg Sælg!', på Kanal 5.

Premiere: Sælg Sælg Sælg!

Torsdag d. 12. september kl. 20.00 på Kanal 5

Josephine Højbjerg og Søren Le Schmidt dyster mod Michèle Bellaiche og Carolyne Kaddu Rasmussen om at blive de bedste sælgere. Michèle og Carolyne føler sig i deres rette element. De elsker nemlig begge at sælge og især at prutte om prisen - for Carolynes vedkommende også i Føtex. Søren og Josephine er lidt mere på udebane, men finder dog hurtigt deres bedste forhandlingsteknikker frem, som resulterer i nogle gode byttehandler. Carolyne og Michèle har en del kvaler med at finde vej, men lykkes med vellykkede salg både hos et cateringfirma, ved et kvindeløb og hos Michèles ven Hans Pilgaard. Spørgsmålet er hvem af de to hold, der i sidste ende er de bedste sælgere?

Dansk underholdningsprogram fra 2024.

Nyt afsnit: Gadebetjentene

Tirsdag d. 10. september kl. 21.00 på Kanal 5

I Indre Bys natteliv må nærbetjenten Isabella både håndtere to mænd, der tager lattergas, og slå ned på folk, der bruger gaderne som toilet. Og da hun patruljerer omkring Axel Towers, spotter hun nogen, der er i fuld gang med at tage kokain. I en blomsterkasse i Blågårdsgade opdager Jimmi og Malte et mistænkeligt våben, og i Assistenskirkegården finder de noget hash ved tre mænd, der sidder og rister en cigaret. Men mændene nægter ethvert kendskab til hashen. Lau og Den Operative Specialafdeling skal ransage en narkohandlers lejlighed i Sydhavnen. Men inden de trænger ind i lejligheden, skal de sikre sig, at narkohandleren er hjemme.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Fanget på Politiets kamera

Tirsdag d. 10. september kl. 20.00 på Kanal 5

På Nordjyske motorvej må videobilen helt op på over 200 km/t for bringe en vanvidsbilist til standsning. i Aarhus er der både en Range Rover og en Volkswagen Passat, der alene med deres ekstreme hastigheder bringer andre folks liv i fare.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 11. september kl. 20.00 på Kanal 5

Kasper skal have fart på for at følge med de bilister, der kører for stærkt, og på motorvejen må han stoppe en varebil, der både kører for stærkt og glemmer at blinke. Vlado skal stoppe en mand, der slingrer, fordi han har travlt med at kigge ned på sin mobil, som ligger på passagersædet. På USA's østkyst spidser Fie ører, da der kommer en melding, hun aldrig har hørt før; en kollegas bil er brudt i brand. Og på motorvejen skal Flemming fra Midt- og Vestsjællands Politi have overblik over et uheld og samtidig holde øje med de andre trafikanter, som ikke er opmærksomme - og her er det tæt på at gå galt.

Dansk reportageserie fra 2024.

Nyt afsnit: Grænsevagterne - Sverige

Tirsdag d. 10. september kl. 22.05 på Kanal 5

Timor bliver belært af en mand, der ikke vil af med sine grøntsager. Claes stoler på sin mavefornemmelse og finder poser fyldt med formodet stjålne varer.

Svensk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør