Highlights uge 18 - Warner Bros. Discovery

24 april 2024 - Sidst opdateret 26 april 2024

Sæsonafslutning: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 30. april kl. 20.00 på Kanal 5

Lufthavnen er fyldt med politi, da den travleste vej ind til lufthavnen bliver spærret af en gruppe demonstranter. De har sat sig midt på vejen, så nu skal politiet bære dem væk, og Kenni og Charlotte fra Security forsøger at styre trafikken. En munter hjemløs kvinde bliver ført ud af lufthavnen af Charlotte og Michael fra Security, men kort efter er hun tilbage og har slået en Security-medarbejder. Da Gitte kommer frem, bliver hun hevet i håret, så nu tilkaldes politiet.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Greys hvide verden

Torsdag d. 2. maj kl. 21.00 på Kanal 4

Dr. Arizona Robbins vender tilbage til Grey Sloan for en særlig kompliceret sag; praktikanterne bliver afhørt om deres tidligere fejl; Teddy er ivrig efter at vende tilbage til arbejdet efter sin helbredsangst.

Amr. dramaserie fra 2024.

Cykling: Giro d'Italia

Fra lørdag d. 4. maj kl. 13.45 på Kanal 5

Den 107. udgave af det legendariske cykelløb løber af stablen fra d. 4. maj og indtil d. 26. maj, og du kan følge med live hver dag på Kanal 5, Eurosport 1 og discovery+ i hele perioden.

Italiensk cykelløb fra 2024.

Nyt afsnit: Politihundene - Norge

Torsdag d. 2. maj kl. 21.00 på Kanal 5

Chanel og Balder deltager i en ransagning af et hus med stjålne varer. Ståle og Elvis forbereder sig på en potentielt voldelig demonstration.

Norsk reportageserie fra 2024.

TV-premiere: Godzilla: King of the Monsters

Mandag d. 29. april kl. 21.00 på Kanal 5

Heltene på det kryptozoologiske bureau Monarch stilles over for en samling af historiens største monstre, når Godzilla møder Mothra, Rodan og den trehovede King Ghidora. Da de fortidige superarter, man længe troede var en myte, rejser sig, står hele menneskehedens eksistens på spil.

Amr. actionfilm fra 2019.

 

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør