Highlights uge 17 - Warner Bros. Discovery

17 april 2024

Sæsonafslutning: Jeopardy!

Torsdag d. 25. april kl. 20.00 på Kanal 5

Der venter en nervepirrende finale, når Mads Steffensen byder velkommen til den festlige og afgørende kulmination på årets Jeopardy! Vil det lykkes Lasse Rimmer at besejre tv-kollegerne Tine Gøtzsche og Felix Schmidt? Det bliver en intens og tæt dyst mellem de tre kloge hoveder, og der venter en dramatisk finale, inden det hele afgøres og én kan kalde sig Stormester.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Greys hvide verden

Torsdag d. 25. april kl. 21.00 på Kanal 4

Meredith og Amelia arbejder på at sikre sig midler til deres forskning. Amelia er uenig med en ny læge. Levi støder på en fra hans fortid, og Owen giver Winston råd.

Amr. dramaserie fra 2024.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 23. april kl. 20.00 på Kanal 5

En mand har fået et hjerteanfald i luftrummet over København, så han skal hurtigst muligt lande. Gitte og Michael guider en ambulance ind og tager sig af hans chokerede medrejsende. I en af lufthavnens terminaler har en passager trykket på brandalarmen. Brandbiler fra lufthavnen og Tårnby kommer med sirener, men det viser sig at være falsk alarm. Nu skal Michael og Steen fra Security finde den skyldige mand, som har spildt beredskabets tid.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politihundene - Norge

Torsdag d. 25. april kl. 21.00 på Kanal 5

Der er mange ofre for tyveri. En tørstig dame forsøger at stjæle sprut fra sin nabo. Kristine og Ståle har at gøre med en beruset person, der angriber politiet.

Norsk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør