Highlights uge 16 - Warner Bros. Discovery

9 april 2024

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 18. april kl. 20.00 på Kanal 5

Vil det lykkes for tv-vært Tine Gøtzsche at nå hele vejen til finalen i Jeopardy? I den tredje og sidste semifinale skal hun besejre håndboldikonet Rikke Hørlykke og skuespiller Lars Bom for at sikre sig en plads i årets finale. Tine Gøtzsche var overlegen i den indledende runde - men nu får hun kamp til stregen af de andre semifinalister, der vil gøre alt, hvad de kan, for at stille de rigtige spørgsmål, når vært Mads Steffensen har svarene.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Greys hvide verden

Torsdag d. 18. april kl. 21.00 på Kanal 4

Bailey fortæller praktikanterne, at de skal gennemføre snesevis af grundlæggende procedurer, før de får lov til at operere igen. Tingene er akavede mellem Simone og Lucas, og Amelia kommer med en løsning på en kompliceret operation.

Amr. dramaserie fra 2024.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 16. april kl. 20.00 på Kanal 5

I terminal 3 er en mand pludselig faldet om, og Gitte og Michael fra security er fremme som de første. Det er nu deres opgave at tage sig af manden, indtil redderne når frem, samtidig med at de skal opklare, hvad der er sket. Men det er svært, så de får brug for vidner. I operationscentret forsøger Henrik at opklare et tricktyveri ved at gennemgå optagelserne fra overvågningskameraerne minutiøst. Henrik har mange års erfaring med at spotte tricktyverier og arbejder tæt sammen med politiet for at stoppe dem.

Dansk reportageserie fra 2023.

Sæsonafslutning: Politijagt

Onsdag d. 17. april kl. 21.00 på Kanal 5

Vlado bliver kaldt ud til en lastbilulykke, hvor en hænger er væltet og der er nok at tage sig af for politiet. Trafikken skal reguleres og Vlado skal undersøge, om der kan være problemer med sammenkoblingen. I Virginia bliver Fie kontaktet af en bekymret mand, hvis tante er blevet væk, og der viser sig at være en pudsig detalje ved sagen. På sin patrulje møder Kasper flere bilister, som ikke har helt styr på det, og ved tilkørslen til Køge Bugt Motorvejen er der én, der kører overfor rødt lige foran Kasper.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politihundene - Norge

Torsdag d. 18. april kl. 21.00 på Kanal 5

Muddy og Asle har ingen tid at spilde, når liv er på spil. Trygg jager kriminelle unge, og Elvis er på arbejde, da en voldelig mand bryder et tilholdsforbud.

Norsk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør