Highlights uge 15 - Warner Bros. Discovery

2 april 2024

Sæsonpremiere: Greys hvide verden

Torsdag d. 11. april kl. 21.00 på Kanal 4

Meredith genovervejer sine planer. Praktikanterne er på tynd is efter en patients død, og Simone og Lucas bliver straks testet i en nødsituation. Richard betror sig til Bailey og Teddys skæbne afsløres.

Amr. dramaserie fra 2024.

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 11. april kl. 20.00 på Kanal 5

Det er tid til den anden semifinale, hvor filmanmelder Ann Lind Andersen og tv- og radiovært Kathrine Abrahamsen skal forsøge at slå den tidligere Jeopardy!-vært Lasse Rimmer. Det bliver en tæt dyst mellem de tre konkurrencemennesker, som alle drømmer om en plads i finalen og en chance for at løbe med titlen som Stormester i Jeopardy!

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 9. april kl. 20.00 på Kanal 5

Et fly skal pludselig sikkerhedslande i Københavns Lufthavn, så hele beredskabet bliver aktiveret. Charlotte og Rie bliver kaldt til et nærliggende hotel for at løse en konflikt med en beruset mand, der har misset sit fly. Fra metroen lyder der en melding om et muligt hjertestop, så Gitte og Michael skal stå klar, når toget ankommer.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 10. april kl. 21.00 på Kanal 5

Kasper stopper en bilist, som kører uden sele og alt for stærkt i byen, og det får konsekvenser. Vlado og hans kollega er på patrulje en fredag aften, hvor de holder øje med, om nogen skulle have fået en øl for meget. Flemming og kollegaerne er på vandet i anledning af Copenhagen Boat Show, hvor der er mange både på vandet. Og i Virginia bliver Fie kaldt ud til et husspektakel, hvor en familie er blevet meget uvenner over en bil.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politihundene - Norge

Torsdag d. 11. april kl. 21.00 på Kanal 5

Ødelæggelse af ​​biler, en eksplosion i et kvarter, en beruset scooterkører på vej og blottelse på åben gade. Det er weekend i Stavanger og Haugesund!

Norsk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør