Highlights uge 13 - Warner Bros. Discovery

19 marts 2024

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 28. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Humøret er tårnhøjt, når Mads Steffensen byder velkommen til komikerne Viktor Lander og Geo samt tv- og radiovært Kathrine Abrahamsen. Drillerierne flyver gennem luften, når de tre deltagere kæmper om en plads i semifinalen og om at indsamle flest penge til velgørenhed.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 26. marts kl. 20.00 på Kanal 5

I Operationscentret har Henrik modtaget en alarm, for besætningen på et fly har brug for hjælp til en genstridig passager. Securityholdet Charlotte og Michael bliver tilkaldt for at håndtere passageren, der mener, han har ret til at ryge ombord på flyet. I sikkerhedskontrollen slår en rutinetest for sprængstoffer pludselig ud på et ægtepars håndbagage. Og så bliver Gitte og Steen kaldt ud for hjælpe en forvirret mand, der hurtigt viser sig at være meget, meget syg.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 27. marts kl. 21.00 på Kanal 5

Fie rykker fra Loudoun County ud til en TikTok-prank, der er gået galt. I Midt- og Vestsjælland må Kasper efter en bil, der har alt for meget fart på i byen. Flemming og kollegaerne er på vandet, og her møder de en bådfører, der ikke har medbragt passende redningsvest og heller ikke forstår, at den skal skaffes hurtigst muligt. Vlado undersøger en mandlig fører for alkohol og restance. I Københavns Nordvestkvarter må Martin og hans kollega træde til, da en kvinde er faldet og har slået hovedet.

Dansk reportageserie fra 2023.

Premiere: Politihundene - Norge

Torsdag d. 28. marts kl. 21.00 på Kanal 5

En beruset og bevæbnet motorcykeltyv sørger for en intens jagt gennem Stavangers gader. Politihundene Balder og Muddy er ude på en mission.

Norsk reportageserie fra 2024.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør