Highlights uge 12 - Warner Bros. Discovery

13 marts 2024

Sæsonafslutning: Over Atlanten

Torsdag d. 21. marts kl. 21.00 på Kanal 5

Siden de seks kendte danskere stævnede ud fra Caribien, har drømmen om at betræde den modsatte side af Atlanterhavet iført røde bukser drevet dem. Nu er tiden kommet til at reflektere over, hvordan denne udfordrende rejse har formet dem, både positivt og negativt. Men endnu en voldsom storm truer deres plan om at nå Portugal. Vil Jesper Bank tage chancen og udfordre stormen for at nå deres destination, eller må de søge nødhavn?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 21. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Jeopardy!-studiet indtages af skuespillere, når Tarek Zayat og Merete Mærkedahl skal forsøge at slå konkurrencemennesket Lars Bom, som har trænet forud for quizzen med gamle brætspil. Er det mon nok til at slå de to kolleger? Se hvem af de tre kan stille de rigtige spørgsmål, når Mads Steffensen kommer med svarene i Jeopardy!

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 19. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Der er kun to dage til juleaften, og det er en af de mest travle dage i lufthavnen. Gitte og Steen skal rykke hurtigt, da en brandalarm går i bagagehåndteringen under terminal 3. For en brand kan betyde massiv evakuering af lufthavnen. En fuld nordmand har lagt sig til at sove i lobbyen på et nærliggende hotel, ogg det viser sig at blive ekstraordinært svært at sørge for, han når hjem til jul.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 20. marts kl. 21.00 på Kanal 5

Vlado er på fartkontrol i Vig. Kasper sætter efter en ung mand, der kører alt for stærkt på motorvejen, og det får alvorlige konsekvenser for hans nyerhvervede kørekort. I USA rykker Fie ud til en melding, som politiet tager meget alvorligt. En fremmed mand er trængt ind i et hus, og det viser sig, at det er hans ekskæreste, han er ude efter. Flemming og kollegaerne er på vandet i Midt- og Vestsjællands nye patruljebåd, og her må de have fat i en båd og få den bragt i havn, da der er flere ting, der ikke er styr på - og det bliver en dyr fornøjelse.

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør