Highlights uge 11 - Warner Bros. Discovery

6 marts 2024

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 12. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Gitte og Michael fra security haster gennem lufthavnen, for besætningen på et fly har meldt, at de har brug for hjælp til en lille dreng, der er meget syg. Hans tilstand forværres og der må tilkaldes en ambulance. Og så får lufthavnen royalt besøg, da det spanske kongepar har meldt deres ankomst. Men kort før ankomsten viser det sig at trapperne, der skal kobles til privatflyet, er for lave og de spanske flag for små, så VIP-chefen Susanne får travlt, når hun både skal håndtere problemerne og sørge for, at sikkerheden er i top.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 14. marts kl. 21.00 på Kanal 5

På grund af det udfordrende vejr er skibet søgt i nødhavn på Azorerne. Besætningen arbejder ihærdigt for at forberede skibet til en krævende tur, så snart kaptajn Jesper Bank giver grønt lys til afgang. Især skuespilleren Jonathan Harboe glæder sig til at komme ud på vandet igen. Denne rejse har været en livslang drøm for ham, og han absorberer hvert eneste øjeblik med glæde, selv i mødet med en potentiel storm!

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 14. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Der er tre yderst konkurrencemindede deltagere i studiet denne gang, når de to tidligere OL-deltagere Jesper Skibby og Rikke Hørlykke skal forsøge at knock-out’e bokser Nikolai Terteryan, som er et af Danmarks store håb ved sommerens OL i Paris. Den veloplagte og dristige Jesper Skibby tager alle midler i brug for at samle penge og point sammen - men det går ikke helt som planlagt for den tidligere cykelrytter.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 13. marts kl. 21.00 på Kanal 5

På vandet i Nordsjælland kommer der en alvorlig Mayday-melding til Finn og hans kollegaer, da eftersøgningen går ind på en femårig dreng ved Bellevue Strand. I Nordvest ser Martin og hans kollega Viktor en cykel med to unge drenge på, som forsøger at stikke af. I Volusia er Vlado på patrulje med Patrick, og her er der er der flere trafikanter, som har problemer med deres biler.

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør