Highlights uge 10 - Warner Bros. Discovery

27 februar 2024

Nyt afsnit: Jeopardy!

Torsdag d. 7. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Der er lagt op til et sandt drama, når tre filmnørder i form af filmanmelderne Casper Christensen og Ann Lind Andersen samt instruktør Rasmus Heide dyster mod hinanden. De tre deltagere er hjemmevante i kategorier som B-film og filmlande, men hvordan går det, når de skal stille de rigtige spørgsmål om alt fra drinks til erhvervsnavne? Rasmus Heide jagter en sejr over de to kritikere, og det hele afgøres i en tæt finale med en overraskende vinder.

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Lufthavnens beredskab

Tirsdag d. 5. marts kl. 20.00 på Kanal 5

Et fly på vej til Rhodos må sikkerhedslande, da der er problemer med bremserne. Både brandkøretøjer og security rykker ud for at være klar til at håndtere fly og alle passagererne ombord. Og i det centrale sikkerhedstjek er der også travlt, da medarbejderne finder et ulovligt våben i en håndtaske.

Dansk reportageserie fra 2023.

Nyt afsnit: Over Atlanten

Torsdag d. 7. marts kl. 21.00 på Kanal 5

Lige da besætningen begyndte at tælle ned til Lissabon, varsler vejrmeldinger en stærk storm. Jesper Bank beslutter at søge nødhavn på Azorerne. For besætningen betyder det snart wifi og kontakt med omverdenen. Men for Youtuberen Rasmus Brohave, som har nydt stilheden, rejser der sig spørgsmålet: Vil han genoptage den krævende online-tilværelse eller fortsætte med at nyde den nyfundne ro?

Dansk underholdningsprogram fra 2023.

Nyt afsnit: Politijagt

Onsdag d. 6. marts kl. 21.00 på Kanal 5

Kasper sætter efter en bil, der kører næsten det dobbelte af, hvad man må i byen, og det får alvorlige konsekvenser for føreren. Vlado er på fartkontrol med Patrick i Florida, og så skal han ud at flyve med politiets helikopter. I Virginia rykker Fie ud til et alvorligt røveri på en tankstation, hvor gerningsmanden har truet med en pistol. På vandet ud for Helsingør er Finn og hans kollega på patrulje, og her møder de en bådfører, som ikke har styr på sikkerheden ombord.

Dansk reportageserie fra 2023.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør