Highlights på HBO Max i 2023 – og hvad vi ser frem til i 2024!

18 december 2023 - Sidst opdateret 7 februar 2024

Der har været masser af spændende premierer på HBO Max i det forgangne år. Her er, hvad seerne elskede mest, og så ser vi på, hvad vi kan forvente i 2024 

 

2023 startede med et brag, da The Last of Us havde premiere. Den kritikerroste publikumsfavorit blev et globalt fænomen og endte med at blive den mest sete serie på HBO Max i Danmark. Senere på året modtog serien hele 24 nomineringer til den 75. Emmy Awards, der afholdes den 16. januar 2024.

Den prisvindende HBO-dramaserie Succession fik en uforglemmelig afslutning, da Roy-familien samledes for sidste gang i sæson fire. Udtrykket ”Fuck off!” fik ekstra pondus, når det blev snerret af Logan Roy, og serien blev helt fortjent en af danskernes absolutte favoritter i 2023. 

I slutningen af juni kom et længe ventet nyt kapitel af And Just Like That… med sin anden sæson, og ved sæsonafslutningen blev det bekræftet, at vi kommer til at tilbringe meget mere tid i 'Sex and the City'-universet. And Just Like That… vender nemlig tilbage med en tredje sæson.

Andre succesfulde serier fra det forgangne år inkluderer Love & Death, der fortæller den sande historie om Candy og Pat Montgomery og Betty og Allan Gore. Den berygtede The Idol, der følger Jocelyn, som efter et nervøst sammenbrud beslutter sig for at generobre sin retmæssige plads som den største popstjerne i USA. Også det gakkede team Rick And Morty, sæson 7, tog de danske seere med storm i år.

Blandt filmene på listen over de meste sete, nye titler på HBO Max ligger DC-filmen The Flash og de længe ventede efterfølgere, hajfilmen Meg 2: The Trench og superhelte-eventyret Shazam! Fury of the Gods. Det gik også hedt for sig med Magic Mike's Last Dance, som i den grad fandt plads i de danske stuer i løbet af året.

Top 10 mest sete titler med premiere i 2023* på HBO Max i Danmark:

  1. The Last Of Us S1
  2. And Just Like That... S2
  3. Meg 2: The Trench
  4. Succession S4
  5. The Idol S1
  6. Shazam! Fury Of The Gods
  7. The Flash
  8. Magic Mike's Last Dance
  9. Rick And Morty S7
  10. Love & Death S1

*Data indsamlet fra januar til november 2023 

Kommer snart i 2024:

Der er masser af spændende indhold på vej i foråret 2024. Nyd blandt andet dramaserien The Regime med Oscarvinderen Kate Winslet i hovedrollen, anden sæson af Tokyo Vice, The Sympathizer med Robert Downey Jr. samt dokumentarserien The Jinx: Part Two.

(Kate Winslet, The Regime)

The Regime
 I miniserien kommer vi helt ind i maskinrummet på et autoritært regime, mens tingene begynder at falde fuldstændigt fra hinanden. På rollelisten ser vi Oscarvinderen Kate Winslet, instrueret af Stephen Frears og Jessixa Hobbs og skrevet af Will Tracy. Udover Winslet ser vi også Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics og Pippa Haywood.

The Tourist, sæson 2 Efter at have rejst verden rundt og skjult sig i et år, er Elliot (Jamie Dornan) og Helen (Danielle Macdonald) langsomt begyndt at opbygge et roligt og stabilt liv sammen som kærester. Men da Elliot får en besked fra nogen fra hans fortid, der ønsker at mødes, rejser parret tilbage til Irland og beslutter sig for, at det endelig er tid for Elliot at genopdage sine rødder. Tingene går dog ikke som planlagt, og snart står de over for flere dødsensfarlige konsekvenser fra Elliots tidligere liv. Manuskript af Jack og Harry Williams og instrueret af Fergus O'Brien.

(Ansel Elgort og Ken Watanabe, Tokyo Vice, sæson 2)

Tokyo Vice, sæson 2 Et krimidrama baseret på journalisten Jake Adelsteins øjenvidneskildring fra den sene 90'eres underverden i Tokyo, hvor intet og ingen er, hvad de giver sig ud for at være. Tony® prisvindende J.T. Rogers har skabt og skrevet serien og er også executive producer.

Curb Your Enthusiasm, sæson 12 Komedieserien, hvor Larry David spiller en fiktiv version af sig selv. Larry David har alt: penge, tryghed, berømte venner, en entusiastisk kone og et fantastisk hus i Hollywood. Så hvorfor er han fast besluttet på at gøre sit liv til én stor katastrofe?

(Robert Durst, The Jinx: Part Two)

The Jinx: Part Two I dokumentaren The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst blev seere over hele verden chokerede, da de hørte Robert Durst sige ordene: "Killed them all, of course." Bare få timer tidligere var Durst blevet anholdt i en hotellobby på grund af beviser, der blev offentliggjort i dokumentaren. Filmholdet fortsatte derefter med deres undersøgelser i otte år og afslører nu tidligere skjult materiale, såsom Dursts fængselssamtaler og interviews med personer, der aldrig tidligere er trådt frem. Instrueret af Andrew Jarecki. 

The Girls on the Bus The Girls on the Bus er inspireret af et kapitel i Amy Chozicks bog "Chasing Hillary." Det er en komedie og karakterdrevet drama, der fortæller historien om fire kvindelige journalister, der følger hvert skridt i en parade af fejlslagne præsidentkandidater, samtidig med at de finder venskab, kærlighed og skandaler på vejen. Medvirkende inkluderer Melissa Benoist, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandon Scott og Carla Gugino. Julie Plec og Chozick har skrevet og produceret serien.

(Robert Downey Jr., The Sympathizer)

The Sympathizer Baseret på Viet Thanh Nguyens Pulitzerprisvindende roman af samme navn er The Sympathizer en satirisk spionthriller om udfordringerne for en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistisk spion i Vietnamkrigens sidste dage. HBO Original-miniserien er co-showrunner og executive produceret af Park Chan-wook og Don McKellar. På rollelisten er Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Ky Duyen og Sandra Oh. Samt hovedrolleindehaver og executive producer Robert Downey Jr., der spiller flere roller.

(Emma D'arcy, House of the Dragon, sæson 2)

House of the Dragon, sæson 2 Sæson 2 tager fat, hvor sæson 1 slap: En familie splittet over den kongelige tronfølge truer med at sætte gang i en blodig borgerkrig. I hovedrollerne ser vi blandt andre Emma D'Arcy og Olivia Cooke. Premiere sommeren 2024.

Pressebilleder kan downloades HER

(Brugernavn og adgangskode: press)

Løbende information om kommende premierer findes HER

 

Kontakter

Christian Bækholm

PR Manager