Flere nyheder på Max i maj

24 maj 2024

 

Her er de nye og kommende film, serier og dokumentarer, som kan ses på Max i maj. 

DUNE: PART TWO – på Max nu!

Sagaen fortsætter! Den prisbelønnede filmskaber Denis Villeneuve giver os Dune: Part Two, næste kapitel i Frank Herberts roste roman Dune, med et stjernespækket hold af internationale skuespillere på rollelisten. Filmen, fra Warner Bros. Pictures og Legendary Pictures, er den længe ventede efterfølger til den seks gange Oscar-belønnede Dune: Part One fra 2021.

CALL ME COUNTRY: BEYONCE & NASHVILLE'S RENAISSANCE – på Max nu!

Da Beyoncé for nylig blev den første sorte kvinde til at toppe Billboard’s Hot Country Songs chart, udløste det en større samtale om, hvad der definerer countrymusik. Beyoncés album COWBOY CARTER, udgivet 29. marts, ankom midt i en revolution inden for countrymusik. Nogle i branchen byder mere mangfoldige kunstnere velkommen, mens andre holder fast i en smallere opfattelse af genren. Call Me Country præsenterer interviews med countrymusikere og eksperter, og undersøger hvordan profiler som Lil Nas X og Beyoncé udfordrer status quo, og hvordan sorte kunstnere i Nashville længe har lagt grundlaget for denne transformation.

JAGET VILDT SÆSON 5 – på Max nu!

Når Warner Bros. Discovery for femte gang bringer seersuccesen Jaget Vildt tilbage til Kanal 5 og Max, så bliver det med et cast der spænder bredt med vidt forskellige karakterer. Vi har de bedste venner, der har kendt hinanden fra tidlig ungdom, TV-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger. Vi har ægteparret i form af komiker Heino Hansen og hustru Cecilia Hansen. Og så har vi de flamboyante samarbejdspartnere, liebhavermæglerne Lars Elbæk og Rasmus Larsson, der er garanter for skøre ideer og ophedede diskussioner. Endelig finder vi skuespiller-vennerne Johannes Lassen og Andreas Jessen, der til sammen flere hovedroller i store succeser bag sig. 

THIS IS BENJAMIN INGROSSO PART 1 – på Max nu!

Benjamin Ingrosso har etableret sig som et af Sveriges fremtrædende navne i musik. Den nye Max Original dokumentarserie, This is Benjamin Ingrosso, er et intimt portræt af en ung kunstner, fra hans tidlige år som barnestjerne mod målet om at nå den internationale scene. Gennem intime interviews hører vi Benjamin Ingrossos inderste tanker og følelser om hans kærlighed til musik og hans konstante søgen efter anerkendelse. Den unikke dokumentar er skabt af Benjamins nære venner Jacob Rangnitt og Oskar Fagerström.

MILF OF NORWAY – på Max nu!

Gnisten i Lenes ægteskab er for længst væk, og da hun pludselig mister sit job i et prestigefyldt reklamebureau, føler hun sig fortabt og ydmyget. En aften poster hun et billede af sig selv i en folkedragt på websitet InsideFans som en joke. Lene opdager snart, at der er et nichepublikum, der vil betale for mere. Sidegesjæften er praktisk, og spændingen ved hendes nye, hemmelige liv er svær at benægte. Samtidig er frygten for at blive afsløret udmattende – hvem er egentlig dem, der ser på hende? Den norske Max Original har Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg i hovedrollerne.

NASTY: MORE THAN JUST TENNIS – på Max nu!

1972 var et vendepunkt i Ilie Nastases karriere: han vandt sin første US Open, mens han nåede både Wimbledon- og Davis Cup-finaler. Dokumentaren bevæger sig frem og tilbage i tiden og indeholder fantastiske arkivoptagelser og eksklusive interviews med topatleter. Den udforsker Nastases op- og nedture, de kontroverser, der omgav ham, og den varige indflydelse, han har haft på tennissporten. Elskelig, charmerende og generøs, men også temperamentsfuld, arrogant og grov – Mr. Nice’n’Nasty forstyrrede sportens gamle etikette i 70'erne og blev dens første rebelske rockstjerne.

GAGA CHROMATICA BALL – 26. maj

Foran 52.000 publikummer leverer GRAMMY®- og Oscar®-vinderen Lady Gaga en karrieredefinerende præstation på Dodger Stadium i Los Angeles under hendes Chromatica Ball Tour i 2022. GAGA CHROMATICA BALL byder på betagende liveoptrædener af nogle af Gagas største og mest elskede hits, inklusive "Stupid Love," "Bad Romance," "Just Dance," "Poker Face," "Shallow," "Rain On Me" og mere. Filmen leverer storslåede show-øjeblikke og intime klaver-numre, komplet med lækker koreografi, intens pyroteknik og et væld af ikoniske kostumeskift, som kun Gaga kan. Produceret, instrueret og skabt af Lady Gaga.

FALLEN IDOLS: NICK AND AARON CARTER – 28. maj

Dokumentarserien Fallen Idols udforsker beskyldningerne om seksuelle overgreb mod Nick Carter fra tre kvinder, og dykker også ned i hans bror Aaron Carters kampe med mental sundhed og stofmisbrug – og spliden der opstod, da Aaron valgte at støtte sin brors anklagere. Serien er produceret af Natasha Bowler. Showrunner er Elissa Halperin og instruktør er Tara Malone.

SUSPEKT – DET KAN GODT BLIVE VILDERE - 31. maj

Oplev Suspekts historiske koncertfilm, der fanger magien fra den episke aften i Parken. Med over 46.000 fans samlet på Danmarks nationalstadion den 15. september 2023 leverede Suspekt en optræden i international klasse, der satte standarden for dansk hiphop. Filmen fanger den intense og ekstatiske stemning fra showet, hvor Suspekts energi og talent for alvor manifesteres. 

Find endnu flere helt nye titler på Max allerede nu!

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef


Christian Bækholm

PR Manager