Discovery+ Highlights – December

29 november 2023 - Sidst opdateret 14 december 2023

Julen står for døren, og på discovery+ kan du både dykke ned i romantiske julefilm, festlige madprogrammer og udenlandsk underholdning i den kolde tid.

Vi har samlet de største nyheder fra discovery+ herunder, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad du skal streame den kommende måned.

Ændringer kan forekomme.

Premiere: Selena + Chef: Home for the Holidays

Fredag d. 1. december på discovery+

Megastjernen Selena Gomez inviterer fire af de bedste kokke i landet til at hjælpe hende med at sammensætte overdådige festmåltider for sine venner og familie. Der vil være fejl, rod og uheld undervejs serveret med ekstra portioner af højtidshygge!

Amr. madprogram fra 2023.

Premiere: Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial

Mandag d. 25. december på discovery+

Da skuespillerinden Gwenyth Paltrow og den pensionerede optiker Terry Sanderson stødte sammen på en skibakke i Utah, sagsøgte Sanderson Paltrow efter en anklage om uforsvarlig adfærd på ski. Første del fortæller Terrys historie. Han blev alvorligt skadet under sammenstødet og sagsøger Paltrow, men hans liv lægges åbent frem i en bitter retssag. Anden del fortæller Gwyneths historie; den Oscar-vindende skuespillerinde proklamerede sin uskyld fra dag ét. To overbevisende synspunkter, der beder seeren beslutte – hvis skyld var det? Hvem blev uretfærdigt behandlet?

Eng. dokumentar fra 2023.

Premiere: Feds

Ude nu på discovery+

Et nervepirrende indblik i FBI's sager. Agenter, meddelere og deltagere i hemmelige missioner gengiver virkelige fortællinger inde fra verdens mest elitære organ til bekæmpelse af kriminalitet.

Amr. dokumentarserie fra 2023.

Premiere: The Garden: Commune or Cult

Ude nu på discovery+

Et mystisk samfund, der gik viralt på TikTok, fordi det blev stemplet som en kult, åbner for første gang dørene for kameraer udefra.

Amr. dokumentarserie fra 2023.

Månedens tip: Julefilm

Julen byder som altid på et væld af nye og romantiske julefilm på discovery+, og du kan dykke ned i hele vores samling af julefilm HER.

Kontakter

Mette Holm

Tekstredaktør