Sarah Bro springer ud som TV-vært

10 juni 2021

Sarah Bro bliver en del af Discoverys stærke værtshold under De Olympiske Lege i Tokyo, der løber af stablen fra den 23. juli til den 8. august. Sammen med Kian Fonoudi skal hun være vært for det daglige talkshow, 'OL AFTERPARTY', der slutter OL-dagene af på underholdende og informerende vis.

Den tidligere elitesvømmer og OL-deltager Sarah Bro skal, i selskab med Kian Fonoudi, styre slagets gang i det daglige talkshow 'OL AFTERPARTY' på discovery+ og Kanal 5, som runder OL-dagene af med gæster, underholdning, overblik, anekdoter, quizzer og andet sjov. Det er første gang, at Sarah Bro prøver kræfter med rollen som TV-vært. En rolle som den tidligere svømmer ser frem til:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at være vært. At jeg får mulighed for at kombinere værtsrollen med sport, gør, at det er et drømmejob for mig. Jeg har drømt om at arbejde i TV-verdenen, så at det kan lade sig gøre nu, er bare helt perfekt, siger Sarah Bro, og om at tage skridtet mod en ny levevej, fortsætter hun:

- Jeg tror de fleste sportsudøver kan blive ramt af en form for frygt, når de stopper deres karriere. Pludselig skal man vænne sig til en ny hverdag, og man skal finde ud af, hvilken vej man skal gå. At jeg stadig kan have et ben indenfor i sportens verden og være med til at dække sådan en stor begivenhed som OL, er jeg utrolig glad for, og jeg er glad for mit første skridt mod en ny levevej.

Kian Fonoudi glæder sig til samarbejdet med Sarah Bro:

- Jeg glæder mig mega meget til at arbejde sammen med Sarah på vores OL-program 'OL Afterparty'. Jeg har mødt hende nogle gange nu, og jeg er vild med hendes energi og hvor ambitiøs hun er på vegne af vores program. Allerede første gang jeg mødte hende, sagde hun, vi skulle gå efter at vinde en pris. Det grinte vi lidt af, men jeg er også sikker på, hun mener det, siger Kian Fonoudi.

OL-erfaring skal bringes ind i talkshowet

Sarah Bro kommer til at få en stor rolle i Discoverys dækning af OL, hvor hun både skal agere ekspert, kommentator og altså vært i talkshowet. Hos Discovery er man glad for at få Sarah Bro med på holdet til sommerens OL. Særligt hendes energi og kendskab til OL passer perfekt ind i rollen som vært i det nye talkshow.

- Under OL kommer Sarah til at være vores svømme-ekspert- og kommentator, men Sarah kan også mere end det. Hun er et meget levende menneske, der er fuld af energi og begejstring, og det passer enormt godt til et program som 'OL AFTERPARTY'. Indtil for ganske nylig var Sarah jo også selv aktiv svømmer, så hun kender gamet og ved, hvordan det er at være med til et OL. Den viden skal bringes i spil dagligt i det nye program, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks i Danmark.

‘OL AFTERPARTY’ er endnu et supplement til Discoverys massive dækning af OL, hvor der sendes live under legene på både discovery+, Kanal 5 og Eurosport kanalerne. Udover 'OL AFTERPARTY - Med Sarah og Kian', vil der også være klassisk nedtakt fra dagene i Tokyo, hvor der gives et samlet overblik over dagen.

Streamingtjenesten discovery+ giver seerne det fulde OL-overblik, og det er det eneste sted, hvor alt fra De Olympiske Lege er samlet. På discovery+ kan man se hvert et minut, hver en atlet og hver en medalje, både live og on demand. På Kanal 5 og Eurosport 1 og 2 kan man følge de danske medaljehåb og de største OL-øjeblikke fra sommerens store sportsbegivenhed i Tokyo.

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef