Optagelserne til ’Ex on the Beach 5’ skydes i gang på andre breddegrader

18 juni 2020

En af Dplays største succeser, realityprogrammet ’Ex on the Beach’, vender tilbage for femte gang i efteråret 2020. Optagelserne af programmet begynder til sommer, og nu kan Discovery Networks Danmark løfte sløret for én stor ændring i det ekstremt populære program. Den nye sæson optages denne gang under lidt andre dog yderst velkendte himmelstrøg.

Normalt bliver de festglade deltagere sendt til varme og eksotiske omgivelser, men ved denne og kommende sæson 5, bliver alle ex-ankomster, fester, drama, uden på tøjet følelser, ophedet øjeblikke og fantastiske grin for første gang nogensinde optaget i Danmark – på en indtil videre hemmelig location.

At optagelserne denne gang finder sted i Danmark, skyldes Covid-19-pandemien. Optagelserne til den nye sæson, der var planlagt til at foregå i udlandet i maj måned, blev omgående sat på standby. I stedet blev alle kræfter sat ind på at finde den ultimative location i Danmark, hvor den danske sommer nu kommer til at skabe de perfekte rammer for den nye sæson.

- ’Ex on the beach’ er et af vores mest populære formater og største Dplay-succeser, og i denne sæson går vi hverken gå ned på ambitioner eller kvalitet. På grund af Covid-19 har vi været nødt til at tænke ud af boksen for at kunne give de mange fans endnu en sæson af ’Ex on the beach’ i 2020. Jeg vil godt garantere, at sæson fem som minimum kommer til at overraske og underholde på samme niveau som de foregående år på trods af, at vi ikke kommer til at se palmer og kilometer lange sandstrande, siger Discovery Network Danmarks Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

Optagelserne til den nye sæson af ’Ex on the beach’ kommer til at overholde alle anvisninger og retningslinjer fra myndighederne, ligesom yderligere tiltag er taget for sikre både deltagere og produktionshold under optagelserne. For eksempel bliver alle testet for Covid-19, inden de træder ind i huset.

Når verden igen åbner op, og myndighederne tillader det, vender ’Ex on the beach’ tilbage under vanlige eksotiske himmelstrøg.

’Ex on the beach 5’ rammer Dplay i løbet af efteråret 2020.

 

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef