Kraftigt uvejr rammer optagelserne af Over Atlanten på Kanal 5 - Nødsaget til at ændre kurs og søge mod havn på Azorerne

17 maj 2023

Udsigt til voldsomt vejr tvinger kaptajn Jesper Bang til at tage den hårde beslutning, at kommandere skibet og besætningen af kendte mod havn på Azorerne.

Båden, hvor optagelserne til programmet Over Atlanten netop nu finder sted, er for kort tid siden blevet omdirigeret på grund af udsigt til voldsomme vejrforhold. Under turens sidste del med slutdestination i Lissabon vurderer skibets kaptajn, den erfarne OL-vinder Jesper Bang, at det ikke er forsvarligt at fortsætte. Som følge heraf har Jesper Bang truffet en beslutning om at søge i havn på Azorerne for at sikre deltagerne, produktionsholdets og besætningens sikkerhed.

- Vi har netop fået besked fra Atlanterhavet om, at turen er blevet omdirigeret fra sin rute mod Lissabon på grund af vejrmæssige udfordringer. Vores deltageres og produktionsteams sikkerhed og trivsel er altid højeste prioritet. Vi er derfor taknemmelige for vores erfarne og handlekraftige kaptajn Jesper Bangs beslutning om at ændre kurs og sejle mod Azorerne, siger Kristian Rosasco, Programdirektør ved Warner Bros. Discovery Danmark.

Båden forventes at være i havn inden for 24 timer. Vi opdaterer, når båden er i sikker havn og besætningen er i land.

Deltagerne i sæson 4 af Over Atlanten er TV-værten Sarah Grünewald, Rosa Kildahl fra Den Store Bagedyst og Vild med Dans, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolaos Strangas, udgør det modige team ombord på båden.

Over Atlanten er produceret af Strong Productions.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef